Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
SKS Bluemels Trekking är ett snyggt skärmset från SKS, som förutom designen även passar på både racer- trekking- och citybikes. Skärmarna är producerade i en mattsvart färg…
Läs mer
SEK 325,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

SKS Bluemels Trekking är ett snyggt skärmset från SKS, som förutom designen även passar på både racer- trekking- och citybikes. Skärmarna är producerade i en mattsvart färg, som strålar av kvalitet och en hög nivå.

Användning
Detta SKS Bluemels skärmset passar till 28”-hjul och med en bredd på 53 mm så passar de till racer- trekking- och citybikes. Skärmarna är perfekta till cyklisten, motionären och pendlaren. Med deras smarta ASR-säkerhetssystem, så får du ett genialiskt skärmset till din cykel.

Specifikationer

  • Färg: Mattsvart
  • Bredd: 53 mm
  • Längd på framskärm: 780 mm
  • Längd på bakskärm: 1285 mm
  • Passar till 28”
  • ASR- Automatic Stay Release

Kvalitetsnivå
Bluemels-skärmarna är utvecklade med en säkerhetsordning, som kallas ASR. Denna ASR-ordning är utvecklad så att framskärmarnas stag kan frigöras av plasttycket och därmed sätts den fast på cykelns framgaffel av säkerhetsmässiga orsaker.

Underhåll
Skärmarna kräver inte mycket underhåll, utöver en tvätt vid behov. Däremot rekommenderar vi att man, vid montering, använder fett för att smörja gängorna i bultarna, för att det ska vara lättare att lossa dem vid t.ex. småjusteringar.

 

2016-11-03
Fin solid kvalitet og flapperne giver ekstra god dækning. Forholdsvis nemme at montere, men dog en fordel at have en mini boltsaks, hvis det er nødvendigt at tilpasse stivere. Monteringsbolte fulgte med.