Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
SKS Bluemels skärmset är 45 mm stänkskärmar, som bland annat passar till racer- och citybikes. Därmed är de perfekta till cyklister, motionärer och pendlare. Med det smarta ASR-säkerhet…
Läs mer
SEK 325,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

SKS Bluemels skärmset är 45 mm stänkskärmar, som bland annat passar till racer- och citybikes. Därmed är de perfekta till cyklister, motionärer och pendlare. Med det smarta ASR-säkerhetssystemet så får du verkligen ett genialiskt skärmset till din cykel.

Användning
Dessa SKS Bluemels-stänkskärmar passar till 28”-hjul och med en bredd på 35 mm så passar de till City- trekking- och racercyklar.

Specifikationer

  • Färg: Mattsvart
  • Vikt: 514 gram
  • Bredd: 45 mm
  • Längd på framskärm: 780 mm
  • Längd på bakskärm: 1285 mm
  • Passar till 28”
  • ASR (Automatic Stay Release)

Kvalitetsnivå
Bluemels-skärmarna är utvecklade med en säkerhetsanordning (ASR) som gör att framskärmens stag kan frigöras från plasttycket. Därför ska den sättas fast på cykelns framgaffel. Se video.

Underhåll
Bluemels-skärmarna ska bara tvättas av någon gång ibland. Vi rekommenderar att du smörjer gängan i bultarna, för att de enklare ska lossa vid t.ex. finjusteringar.

2018-04-10
Forskærmen kan ikke monteres pga. skivebremser. Der står, at der skal tilkøbes bolte fra listen af anbefalede produkter, men dette løste ikke problemet med skivebremsen foran.
2017-06-05
Bolt til at montere forskærm på forgaffel er for kort (både til min CaadX Cross og MBK city). Måtte i Silvan og købe separat bolt. Svære at montere på pga skivebremser. Sidder dog rimelig pænt efter en del asen og masen. Giver 2 stjerner; primært pga bolten til forskærmen.