Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Aluminium och dubbelstag. Detta original-skärmset från Avenue är utvecklat i aluminium och målat i en matchande färg, som en Avenue cykel. Stänkskärmarna ger din cykel ett genomtänkt…
Läs mer
SEK 539,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Aluminium och dubbelstag.

Detta original-skärmset från Avenue är utvecklat i aluminium och målat i en matchande färg, som en Avenue cykel. Stänkskärmarna ger din cykel ett genomtänkt uttryck.

Användning
Stänkskärmarna passar på alla Avenue-cyklar med 28”-hjul, men cykeln passar även till andra cyklar med denna hjulstorlek. Avenue-stänkskärmarna har deras logga på både framskärm och bakskärm.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Original Avenue färg: ZippoBlack/Black Void Shiny
  • Till 28”/700C-cyklar
  • Bredd: 35 mm
  • Enkel montering

Montering
Stagen monteras på skärmarna, varefter stänkskärmarna monteras i ramens förberedda gänga. Framskärmen sätts fast i toppen av framgaffeln. Bakskärmen sätts fast med medföljande bygel, som monteras runt skärmen.

Kvalitetsnivå
Avenue-cyklar är en dansk uppfinning som har blivit succé i större städer runt om i Europa. Utöver att vara kända för sin genomtänkta, snygga design så har de även kvalitetscyklar. Avenue producerar själva stänkskärmar, cykelstöd, bar-ends, däck, vevpartier, pakethållare, plattor till pakethållare, sadelpinnar, sadlar och styren. All denna utrustning passar perfekt till Avenue-cyklar och matchar färgmässigt.

 

No reviews for this item.