Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Med denna Cambium-sadel från Brooks får du den sista finishen, så din cykel blir komfortabel och cool. Du får en sadel av särdeles hög kvalitet, som är producerad i ekologisk bomull och …
Läs mer
SEK 1 075,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Med denna Cambium-sadel från Brooks får du den sista finishen, så din cykel blir komfortabel och cool. Du får en sadel av särdeles hög kvalitet, som är producerad i ekologisk bomull och naturgummi. Cambium C17 är en sadel med god komfort, cool design, lång levnadstid och exklusivitet.

Användning
Denna Brooks-sadel kan rekommenderas till sport- touring- och racercyklar. C17-sadeln kommer ge din cykel en snygg och exklusiv look. När man tar en snabb blick på sadeln så kan den se mycket race-präglad ut i sin form och det är den också. Geometrin och dimensionerna ger dig en tidlös komfort kilometer efter kilometer och gör att du får en sadel som du känner dig nöjd.

 Specifikationer

  • Färg: Natur
  • Material: Naturgummi och ekologisk bomull
  • Mått: L: 283 mm. B: 162 mm. H: 52 mm.
  • Vikt: 415 gram
  • Modell: C17
  • Underhållsfri

Kvalitetsnivå
Brooks Cambium C17-sadeln är framställd i naturgummi och ekologisk bomull samt förstärkt med ett tunt lager av strukturell textil, för extra tålighet och för att öka levnadsåldern på sadeln. Den unikt flexibla, underhållsfria och vattentäta sadeln är designad för att följa cyklistens rörelser samt för att ge ögonblicklig komfort och användarvänlighet. Brooks sadlar är av högsta kvalitet och de använder endast kvalitetsmaterial till deras produkter.

Underhåll
Sadeln är underhållsfri.

2018-04-30