Ryggsäckar och tillbehör

Cykelryggsäckar, ryggsäckar och tillbehör

Vi säljer en rad olika typer av ryggsäckar till cykling och andra typer av sport, som t.ex. löpning och vandring. Vi har både cykelryggsäckar som kan användas till vanlig packning och ryggsäckar vars enda funktion är som vätskeryggsäck. Andra ryggsäckar här kan kompletteras med en vattenbehållare, så den kan fungera både till packning och/eller vatten. Här i kategorin hittar du också cykelryggsäckar som är vattentäta/och eller med regnskydd. Utöver det säljer vi även cykelryggsäckar med plats för dator.

Vätskeryggsäckar

Ska du ta en lång tur på antingen cykel eller motorcykel? Kanske ska du ha utrustning till löpning och promenader? En vätskeryggsäck är väldigt smart till alla typer av tuffa, fysiska aktiviteter, eftersom de kräver vätska. En vätskeryggsäck kallas även för en camelbak, men faktum är att Camelbak är en producent av vätskeryggsäckar, som ger dig möjligheten att släcka din törst på ett snabbt och effektivt sätt, utan att du tappar fokus. Gemensamt för alla ryggsäckar är att munstycket inte blir så smutsigt som på en vattenflaska som sitter på ramen.

Messenger-väska

En messenger-väska av märket Ortlieb är både vatten- och dammtät.
Ryggsäcken är behaglig att använda, även om det är tungt lassat, eftersom axelremmarna och ryggen är vadderad. Med en Ortlieb Messengerväska så finns det plats för det mesta och du kommer enkelt åt förvaringsutrymmet, eftersom ryggsäcken öppnas och stängs enkelt med ett brett kardborreband.

Tillbehör till ryggsäck

I kategorin ”Tillbehör till ryggsäckar” har vi samlat delar som du kan byta ut eller köpa till din ryggsäck. Här hittar du ett urval av rengöringsmöjligheter, reservoarer, regnskydd, termos-slangar, isolerade slangar med flowmeter, munstycken, smörjmedel till vattentäta blixtlås, reservoar-filter m.m.