Ryggsäckar

Ryggsäckar till både män, kvinnor och barn

För att hitta den rätta ryggsäcken så har vi hos Atredo delat upp vårt sortiment av ryggsäckar efter storlek. Det du ska använda din ryggsäck till har ofta betydelse för hur stor den ska vara.

Du ska även fundera på om det ska vara en axelväska, en fin ryggsäck eller en ryggsäck som du ska använda till din flerdagars vandrartur.
Oavsett hur mycket packning du ska ha med, så kan du säkerligen hitta en ryggsäck som passar.

Ju fler fack en ryggsäck har, desto enklare kan det bara att hålla ordning på sina saker, om man har mycket småsaker med som ska vara en del av packningen.
Däremot kan få och större fack vara det rätta, om du inte ska bära runt på dina saker utan bara frakta dem från skåpet där hemma till campingvagnen.

Ryggsäck till vandring och utomhusliv

Ska ryggsäcken vara snygg eller funktionell? Det ena behöver självklart inte utesluta det andra, men ofta är de lite mindre praktiska väskorna snyggast att se på.
Man har däremot inte använt sämre material och det gäller oavsett om du letar efter en fin vardagsryggsäck eller om det är vandrarryggsäcken. Alla väskor är hållbara och slittåliga, som håller till utomhuslivet och de många påverkningar de kan utsättas för.

När du väljer en vandrarryggsäck så är du säkrad större komfort och du får garanterat en ryggsäck som sitter bra på ryggen, så du kan gå med packning i flera timmar.

Hos Atredo kan du hitta en ryggsäck till alla behov. Så oavsett om det är till en tur till stranden, en tälttur eller till jobbet som du behöver en väska, så har vi säkert just det du letar efter.