Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Detta är en av Camelbaks bästsäljare. M.U.L.E. har en smal design, som gör den lätt och användarvänlig, även om den är fylld till en hel dag på mountainbiken. Denna nya utg&a…
Läs mer
SEK 1 075,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

Detta är en av Camelbaks bästsäljare. M.U.L.E. har en smal design, som gör den lätt och användarvänlig, även om den är fylld till en hel dag på mountainbiken. Denna nya utgåva av M.U.L.E.® är utvecklat med den helt nya Crux-behållaren, som är enklare att fylla på och ger mer vatten vid varje slurk än tidigare.

Användning
Cykelryggsäcken från Camelbak är tänkt för mountainbike-åkaren som kör längre turer, där det krävs bra plats till både vatten och gott om plats till energibarer, verktyg, reservdelar och slangar. Under årens lopp har Camelbak även utvecklat designen, så det finns en bra ventilation till ryggen under träning. Dessutom har ryggsäcken hjälmkrokar och smarta utrymmen till förvaring av verktyg, nycklar och elektronik. M.U.L.E.®-ryggsäcken har en magnetic tube trap, som enkelt klickar sugröret på plats, så du kan dricka utan att ta bort blicken från spåret.

Specifikationer

  • Färg: Svart
  • Kapacitet: 9 liter + 3 liter vattenbehållare
  • Crux-behållare: ger mer än 20% mer vatten per slurk, med ett ergonomiskt handtag för lättare påfyllning
  • Magnetic Tube Trap™
  • Luftkanaler till ventilation till ryggen
  • Utvändiga hjälmkrokar
  • Stabilitetsbälte, som ger bästa möjliga stabilitet under körning på guppiga spår
  • Torsolängd: 43-53 cm

Kvalitetsnivå
Camelbak är ledande när det gäller cykelryggsäckar med vattenbehållare och kvalitén är alltid på topp. Camelbak ger livtidsgaranti på alla sina produkter.

Underhåll
Vattenbehållaren ska rensas ibland och Camelbak har utvecklat egna rengöringsmedel till detta. Själva ryggsäcken kan spolas eller torkas av.

No reviews for this item.