Till Pukys springcyklar och sparkcyklar har man designat denna ringklocka, så de små kan höras i trafiken, i skogen etc. eller bara njuta av att leka med den och höra dess höga klang. Användnin…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Till Pukys springcyklar och sparkcyklar har man designat denna ringklocka, så de små kan höras i trafiken, i skogen etc. eller bara njuta av att leka med den och höra dess höga klang.

Användning
Ringklockan kan användas på cyklar och sparkcyklar med en styrdiameter på 20 mm och det behöver inte vara en Puky-produkt. Man kan välja mellan 3 fina färger, som passar till färgerna på Pukys cyklar och sparkcyklar. Barnet ringer med klockan genom att vrida på den svarta ringen som sitter runt klockan. Den är designad så barnet enkelt får ett bra grepp runt den.

Specifikationer

  • Färger: Kiwi, rosa och röd
  • Diameter: 4,5 cm
  • Styrdiameter: 20 mm
  • Material: Plast och metall

Montering
Ringklockan monteras enkelt med hjälp av en stjärnskruvmejsel.

Kvalitetsnivå
Denna ringklocka är tillverkad av solida material (plast och metall). Den ger ett klart och distinkt ljud, så ditt barn kan höras av andra.

Underhåll
Denna ringklocka kräver minimalt med underhåll, men vi rekommenderar vanlig rengöring.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
No reviews for this item.