Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna förälskade smiley kommer garanterat skapa glädje och igenkännande hos dina barn. Ringklockan föreställer den moderna och välkända smileyn med hjärta i ögonen. Med sin kl…
Läs mer
SEK 145,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna förälskade smiley kommer garanterat skapa glädje och igenkännande hos dina barn. Ringklockan föreställer den moderna och välkända smileyn med hjärta i ögonen. Med sin klara och genomträngande ton är Emoticon-ringklockan lätt att höra för andra trafikanter. Klockan kan användas från ca 3 år och passar till cykelstyren med en diameter på 22,2 cm. Monteras med hjälp av en stjärnskruvmejsel.

Användning
Den snygga ringklocka är med sin moderna look skapad till barncyklar. Den kommer garanterat skapa glädje hos de lite större barnen, som känner igen emojin från deras mobiler. Klockan ökar även ditt barns säkerhet i trafiken med sin klara ton, som är lätt att höra för andra trafikanter och fotgängare.

Specifikationer

  • Diameter ringklocka: 80 mm
  • Passar på styre med en diameter på 22,2 mm
  • Färg: Vit/Gul
  • Från 3 år

Kvalitetsnivå
Med ringklockan från Emoticon kan du vara säker på att få en solid ringklocka till ett bra pris.

Underhåll
Denna ringklocka kräver inget särskilt underhåll. Om den blir smutsig är det en fördel att torka av den med en urvriden trasa. Fjädern kan eventuellt smörjas med lite olja 1-3 gånger om året.

No reviews for this item.