1 anmeldelser
Denna Atredo ringklocka skänker glädje och färg till barncykeln. Samtidigt har den en klar ton som är lätt att höra i trafiken och det enkla fjädersystemet är lätt att använda…
Läs mer
SEK 48,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Denna Atredo ringklocka skänker glädje och färg till barncykeln. Samtidigt har den en klar ton som är lätt att höra i trafiken och det enkla fjädersystemet är lätt att använda, även för de minsta barnen. Klockan passar på cykelstyren med en diameter mellan 21 och 23 mm.

Användning
Denna klocka är speciellt designade till barncyklar, speciellt till de minsta barnen. Det glada biet väcker inte bara glädje och ger färg, den ökar även ditt barns säkerhet i trafiken med sin klara ton, som är lätt att höra för andra trafikanter och fotgängare.

Specifikationer

  • Ringklockans diameter: 45 mm
  • Passar på styre med en diameter mellan 21-23 mm
  • Färg: Gul och Svart

Kvalitetsnivå
Denna ringklocka är utvecklad av Bike Hand för Atredo. Som andra Atredo-produkter är klockan en vara av god kvalitet till ett förnuftigt pris.

Underhåll
Denna ringklocka kräver inget särskilt underhåll. Om den blir smutsig kan den torkas av med en urvriden trasa. Fjäderna kan eventuellt smörjas med lite olja 1-3 gånger om året.

EAN: 5712934002894

2019-03-25
Efter 2 cykelture er vingerne knækket af. Skidt kvalitet.