3 recensioner
Innehåller 3 st lappar. Det snabbaste, enklaste och säkraste sättet att reparera detta däck är med dessa TB-2 lappar, som är framställda med hjälp av en stark, vattentät vinylmebran med fibervävd förstärkning. Ett mycket star…
Läs mer
SEK 83,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 499,- Gratis frakt*
vid 499 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Innehåller 3 st lappar. Det snabbaste, enklaste och säkraste sättet att reparera detta däck är med dessa TB-2 lappar, som är framställda med hjälp av en stark, vattentät vinylmebran med fibervävd förstärkning. Ett mycket starkt tryckkänsligt lim göra att denna membran sitter fast på däcket.

Användning
Används till de lite dyrare däcken, när olyckan varit framme och däcket har fått en mindre skråma men inte slitits upp.

Specifikationer

  • TB-2 är ca 76mm x 45mm
  • Vattentät vinylmembran
  • Används till dyra däck
  • Otroligt starka

Kvalitetsnivå
Park Tool är ett professionellt cykelverktyg, designad till bästa möjliga reparation av cyklar, på snabbast möjliga sätt. Park Tool tillverkar endast verktyg och arbetsstativ till cyklar och har över 50 års erfarenhet. Verktyget används av många fackfolk, eftersom det har en lång hållbarhet även vid användning många gånger om dagen. Väldigt många cykelentusiaster använder också Park Tool-verktyg för att få den korrekta monteringen samt en lång och säker hållbarhet. Park Tool lever för verktyg och spenderar varje dag på att utveckla och förbättra existerande verktyg, för att hela tiden anpassa sig till den skiftande marknaden. Park Tool produceras och utvecklas i USA.

EAN: 763477007711

2018-07-17
Var ikke kommet videre på turen uden dette, da fordækket blev slicet i siden af glasskår. Virkelig genialt.
2015-01-15
Da det jo er dæklapper, skulle man tro at de burde kunne klæbe på indersiden af et dæk, det kan de ikke.
2014-06-04
Efter at have stået 60 km hjemmefra med et GP4000S med hul i har jeg altid en af disse i baglommen sammen med den ekstra slange, de vejer og fylder ikke ekstra, men de får dig hjem hvis uheldet sker. Separat vacuum pakning ville være at foretrække.