Tip Top handtvätt är en skonsam och effektiv handtvätt i en 250 ml tub. Handtvätten kan ta bort olja, fett, tjära och andra medel som du fått på händerna. Man har inte tillsatt vatten…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-10-11
Förr 49,00
SEK 41,38
Slut på lager
NOT: Förväntad leverans: Leveranstid okänd
(På grund av den ökade globala efterfrågan upplever vi tyvärr leveransutmaningar hos flera av de stora tillverkarna)
Få mail vid hemkomst
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Tip Top handtvätt är en skonsam och effektiv handtvätt i en 250 ml tub. Handtvätten kan ta bort olja, fett, tjära och andra medel som du fått på händerna. Man har inte tillsatt vatten i denna handtvätt och det gör att den inte gör stopp i avloppet etc. Över 90% av medlen är bilogiskt nedbrytbara, vilket är en klar fördel när du tvättar av fingrarna efteråt.

Användning
Denna handtvätt kan användas när du fått smutsiga fingrar efter att ha arbetat med oljam fett, färg eller annat, som är svårt att få bort från huden med vanlig tvål och vatten. Med Tip Top-handtvätten kan du milt och snabbt rengöra dina händer. Tip Top innehåller inte organiska upplösningsmedel.

Specifikationer

  • 250 ml tub
  • Mild mot huden
  • 90 % biologiskt nedbrytbar
  • Inget innehåll av organiska upplösningsmedel

Bruksanvisning
Var gång du ska använda handtvätten så rekommenderas det att du trycker ut den i händerna. Du ska använda en mängd som motsvarar storleken på en nöt. När du har smörjt in händerna ordentligt med handtvätten så ska du skölja av den med vatten. Då tas smuts och dylikt bort och så ska du bara torka av händerna.

EAN: 4003115932156

Inga recensioner för denna produkt.