Clean and Protect är speciellt utvecklad för MTB- och Bicycle Cross-människor som behöver smuts och smuts för att tvättas bort snabbt och enkelt. Organisk Blue Clean and Protect är en högkvalitativ produkt för användning på …
Läs mer
SEK 219,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Clean and Protect är speciellt utvecklad för MTB- och Bicycle Cross-människor som behöver smuts och smuts för att tvättas bort snabbt och enkelt. Organisk Blue Clean and Protect är en högkvalitativ produkt för användning på cyklar. Den innehåller silikonvax och rengöringskomponenter. Denna polska tar bort fläckar från tjära, fett eller andra ämnen. Denna polska ger också ytan glans. Den behandlade ytan skyddas av en film som avvisar smuts och vatten.

Ansökan
Ytan som ska behandlas ska vara ren och torr. Använd endast i ett väl ventilerat rum. Polska bör skakas före användning. Applicera en polermedel med en trasa. Vänta några sekunder och applicera ytan med en torr, mjuk trasa när den appliceras. Med sin unika 3-i-1-funktion tar denna polermedel bort fläckar, ger glans och skyddar. Därefter kan smuts och damm lätt tas bort. Använd polsk efter rengöring av cykeln med Morgan Blue Cleaner. Denna polska tar bort fettfläckar efter montering av cykeln. Det gör cyklar blanka. Morgan Blue Rengör och skyddar skyddar cykeln från korrosion av salt på vintern, och från avfärgning av solen på sommaren. FUNKTIONER OCH FÖRDELAR * Innehåller inte kalk och repor inte.

Specifikationer

  • För skydd och polering
  • Innehåll: 1000 ml.

kvalitetsnivå
Morgan Blue har i flera år tagit med sig smarta och funktionella produkter för skydd och polering av cykeldelar. Detta har gjort livet lättare som en professionell cykelmekaniker och skapat ett brett utbud av alternativ för att underhålla din cykel. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Morgan Blue.

EAN: 5712934007066Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.