Praktiskt set från Finish Line, där det mest nödvändiga till rengöring och smörjning är samlade i ett paket. Användning Finish Line Wet LubeOm denna olja används under torra eller dammiga förhållanden så rekommenderas det a…
Läs mer
SEK 199,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Praktiskt set från Finish Line, där det mest nödvändiga till rengöring och smörjning är samlade i ett paket.

Användning Finish Line Wet Lube
Om denna olja används under torra eller dammiga förhållanden så rekommenderas det att man torkar av kedjan från överflödig olja innan användning, för att undvika att den drar till sig för mycket smuts. Sedan denna olja kom på marknaden har den blivit den populäraste smörjmedlet bland många professionella, vid Off Road förhållanden, på grund av dess förmåga att verka även under extremt våta betingelser och salta kuststräckor. Oljan är också att rekommendera till rörliga delar på cykeln, eftersom den ger en ultimat smörjförmåga och skydd, men det krävs att en tätare rengöring.

Specifikationer

  • Finish Line Cross Country Wet Lube
  • Droppflaska med 120 ml

Miljö
Oljan är biologiskt nedbrytbar, eftersom den består av mellan 20 och 60% basoljor och kommer brytas ner inom 28 dagar, när den kommer i kontakt med jordburna bakterier. Oljan är inte giftigt när den används i de mängder den är avsedd till och innehåller inte några cancerframkallande eller farliga luftförorenande ingredienser. Oljan håller alla miljöregler i Europa, när den används som den ska.

Användning Bike Wash
Använd Bike Wash från Finish Line för att underlätta rengöringen av din cykel. Med denna cykeltvätt är det slut med att skrubba, skrubba och använda en massa krafter när cykeln ska rengöras. Med denna Bike Wash Finish Line kan du snabbt och enkelt rengöra din cykel. Samtidigt skyddar Bike Wash all metall och aluminium på cykeln.
Använd den på smutsiga delar, låt den sitta lite och skölj därefter med vatten eller använd en trasa för att torka med. Bike Wash kan du använda till rengöring av alla ställen på cykeln. Sadel, bromsar, styrlindor, hjul och alla typer av ramar (även karbon och aluminium) kan rengöras med denna cykeltvätt.

Specifikationer

  • Finish Line Bike Wash 120 ml.
  • Miljövänlig og biologiskt nedbrytbar
  • Kan användas inomhus och utomhus

Säkerhet
Super Bike Wash och State of The Art samarbetar om att skapa effektiva och miljövänliga rengöringsmedel. Super Bike Wash är ogiftig och uppfyller den högsta lätt bionedbrytbara standarden. Produkten kan säkert och utan risk användas inomhus och utomhus.

Användning Multi degreaser
Denna Eco Tech2 degreaser har 100 % biologiskt nedbrytbara upplösningsmedel och kan användas till avfettning av kedjor, tandhjul, fram- och bakväxel, gummi, plastkomponenter, delar med O-ringar och packningar. Rengöringen avklaras snabbt och tiden du sparar kan du lägga på cykling. Efter användning behöver du inte skölja med vatten.

Specifikationer

  • Finish Line Multi Degreaser
  • Spray flaska med 120 ml

EAN: 5707965234659

Inga recensioner för denna produkt.