6 recensioner
Finish Line Citrus Degreaser/avfettningsmedel, som är ett effektivt rengöringsmedel till kedja och kassett. Citrus BioSolvent är ett koncentrerat avfettningsmedel, som är mycket effektivt och gör reng…
Läs mer
SEK 165,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Finish Line Citrus Degreaser/avfettningsmedel, som är ett effektivt rengöringsmedel till kedja och kassett. Citrus BioSolvent är ett koncentrerat avfettningsmedel, som är mycket effektivt och gör rengöringen snabbare än andra kända medel på marknaden.

Användning
Citrus degreaser förs bara på kedjan och kassetten, där den bryter ner samt löser upp smuts, fett, olja, vax och tjära. Låt denna degreaser verka några minuter och skölj sen med vatten. När kedjan är torr ska du smörja med ny olja eller kedjespray. Det rekommenderas att du använder Line Cross Country olja/Dry Lube Teflon eller Kry Tech vax. Innan du använder avfettningsmedel på plast och gummidelar så bör du testa om produkten tål denna degreaser.

Specifikationer

  • Finish Line Citrus Degreaser
  • Flaska med skruvlock 600 ml

Kvalitetsnivå
Finish Line har genom en stark analys utvecklat de mest optimala produkter till underhåll och rengöring av cykeldelar. Detta har gett dem en dominerande plats på den internationella marknaden, där amatörer och professionella cykelryttare använder produkterna. Du som kund kan därför känna dig trygg vid köp av produkter från Finish Line.

EAN: 5707965231771

2019-06-14
Har ikke testet produktet - men det er ikke en spray flaske og det fulgte ej heller med nogen spröjte.
2017-07-27
Meget effective
2015-04-12
Virkelig effektivt uden ubehagelig lugt og så forurener det ikke. Perfekt
2014-12-10
Er mere end almindelig overrasket over dette produkt. Efter en MTB tur i meget smattet vejr, smurte jeg lidt af dette på med en pensel på kassette, klinger, pullyhjul og kæde og lod det sidde nogle få minutter. Derefter skyllede jeg med vand. Ser ud som om jeg lige har sat helt nyt på. Tørrede med trykluft og smurte op igen...Kører som en drøm :-)
2014-10-22
Effektivt og miljøvenligt rensemiddel.
2014-05-21
Super