3 recensioner
Du får här en hel liter avfettning/degreaser till när du tvättar din cykel. Flaskans innehåll kan hällas i en kedjetvätt eller i en atomizer-flaska. Vätskan gör det mycket lä…
Läs mer
SEK 112,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Du får här en hel liter avfettning/degreaser till när du tvättar din cykel. Flaskans innehåll kan hällas i en kedjetvätt eller i en atomizer-flaska. Vätskan gör det mycket lättare att rengöra din cykel och dess många komponenter. Medlets speciella formel ger en snabb och effektiv borttagning av smuts, fett och olja som fastnat. Utöver detta skyddar den eventulla kromade delar samt gummi och lack på din cykel.

Användning
Denna Atredo avfettare är en viktig länk i rengöringen och underhåll av din cykel. Den är samtidigt perfekt till rengöring av alla typer av mekaniska delar av aluminium och karbon.

Specifikationer:

  • Volym: 1 liter

Kvalitetsnivå
Här får du en fantastisk produkt till ett mycket bra pris.

 

 

 

EAN: 5712934004560

2019-05-02
Fungerer effektivt.
2019-04-24
Virker rigtig godt
2019-04-15
Jeg tror væsken virker ret godt, men har dog kun prøvet den en enkelt gang. Der følger ingen brugsvejledning med. Skal den fortyndes og er det så med vand? Skal man skylleegter med vand, sæbevandeller ingenting? Kan man bruge Terpentin før eller efter eller går de to væsker dårligt sammen? Nå men min gamle kæde blev dog nogenlunde ren.