Du får här en läcker Overtake-hjälm från amerikanska Smith, som inte bara är snygg att se på, utan även ger ett bra skydd till ditt huvud om olyckan är framme. Inne ihjälme…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Du får här en läcker Overtake-hjälm från amerikanska Smith, som inte bara är snygg att se på, utan även ger ett bra skydd till ditt huvud om olyckan är framme. Inne ihjälmen finns nämligen ett extra skyddande lager, under det vanliga EPS-skumlagret. Overtake är nämligen försedd med ett speciellt Aerocore-lager, som är gjord med bikupe-liknande Koroyd-rör. Vid ett fall kommer dessa rör dra ihop sig och absorbera en del av slaget, precis som de kan fördela kraften bättre, så du är bättre skyddad. Eftersom rören är ihåliga kan det fortfarande passera sval luft genom hjälmen, så du inte blir för varm.

Användning
Du får här en Overtake-hjälm, som är speciellt utvecklad till race på landsvägar. Med sin Aerocore bikupe-konstruktion är cykelhjälmen extra säker. Faktum är att den ger upp till 30% bättre skydd än en vanlig cykelhjälm och den är dessutom snygg.

Specifikationer

  • Färg: Neonrosa
  • Lätt Aerocore in-mold konstruktion
  • Koroyd indre zone-konstruktion
  • Vaporfit Justeringssystem
  • 21 optimerade ventilationshål
  • 16 CFR Part 1203 godkänd
  • Vikt: ca 295 g

Kvalitetsnivå
Denna hjälm är designad till att ge optimalt skydd. Det börjar med en fantastisk passform, som gör att hjälmen sitter bra på huvudet. Utöver detta har man använt Aerocore och Inmold-teknologier i hjälmen, som är testad i en vindtunnel för att optimera aerodynamiken och luftgenomströmningen.

Underhåll
Du kan rengöra denna hjälm med en fuktig trasa vid behov. Undvik att spraya hjälmen med rengöringsmedel från en sprayflaska, eftersom drivgaserba kan smälta skumstoppningen.

Inga recensioner för denna produkt.