Koroyd Smiths Overtake är en cykelhjälm från den översta hyllan, till cyklister som uppskattar en bra kombination av skydd och en snygg design. Hjälmen blev, som den första av Smiths hjälmar, skapad med det smarta Aerocore-sy…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Koroyd Smiths Overtake är en cykelhjälm från den översta hyllan, till cyklister som uppskattar en bra kombination av skydd och en snygg design. Hjälmen blev, som den första av Smiths hjälmar, skapad med det smarta Aerocore-systemet, som består av ett bikupe-liknande Koroyd-rörlager, som skyddar dig extra bra vid ett fall, eftersom lagren drar ihop sig och fördelar ut kraften från slaget. Samtidigt låter de ihåliga rören sval luft passera genom hjälmen.

Användning
Du får här en cykelhjälm som är byggd till fart och tempo på landsvägarna. Hjälmen är inte bara fin utan den skyddar även ditt huvud och med sin Aerocore bikupe-konstruktion, bestående av Koroyd-rör, är Overtake-hjälmen upp till 30% mer säker, jämfört med vanliga cykelhjälmar.

Specifikationer

  • Färg: Vit
  • Lätt Aerocore in-mold konstruktion
  • Koroyd inre zone-konstruktion
  • Vaporfit Justeringssystem
  • 21 optimerade ventilationshål
  • 16 CFR Part 1203 godkänd
  • Vikt: ca 295g

Kvalitetsnivå
Denna hjälm är designad till att ge optimalt skydd. Det börjar med en fantastisk passform, som gör att hjälmen sitter bra på huvudet. Utöver detta har man använt Aerocore och Inmold-teknologier i hjälmen, som är testat i en vindtunnel, för att optimera aerodynamiken och luftgenomströmningen.

Underhåll
Du kan rengöra denna hjälm med en fuktig trasa vid behov. Undvik att spraya hjälmen med rengöringsmedel från en sprayflaska, eftersom drivgaserna kan smälta skumstoppningen.

 

Available variants:

55-59 cm

Inga recensioner för denna produkt.