Amerikanska Smith levererar här en hjälm från översta hyllan. Overtake-cykelhjälmen kombinerar ett läckert utseende med en säker design, som skyddar dig vid ett eventellt fall. Hjälmen är nämligen försedd med företagets speci…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Amerikanska Smith levererar här en hjälm från översta hyllan. Overtake-cykelhjälmen kombinerar ett läckert utseende med en säker design, som skyddar dig vid ett eventellt fall. Hjälmen är nämligen försedd med företagets speciella Aerocore-system,  som består av ett extra leger under den vanliga stoppningen med EPS-skum. Detta extra lager har en bikupeliknande konstruktion av små Koroyd-rör. Om hjälmen utsätts för ett slag så kryper dessa små rör ihop sig och absorberar samt sprider ut kraften från slaget, vilket gör hjälmen ännu mer säker än en vanlig cykelhjälm. Rören är ihåliga, så sval luft kan passera genom dem till ditt huvud.

Användning
Overtake-hjälmen är utvecklad till landsvägarna, till dig som älskar att köra race och göra det snabbt. Hjälmens Aerocore bikupe-konstruktionen gör den extra säker och skyddar dig upp till 30% bättre än en vanlig cykelhjälm. Utöver detta så är det otroligt fin.

Specifikationer

  • Färg: Matt Reactor Gradient (grön och grå)
  • Lätt Aerocore in-mold konstruktion
  • Koroyd inre zone-konstruktion
  • Vaporfit Justeringssystem
  • 21 optimerade ventilationshål
  • 16 CFR Part 1203 godkänd
  • Vikt: ca 295g

Kvalitetsnivå
Denna hjälm är designad till att ge optimalt skydd. Det börjar med en fantastisk passform, som gör att hjälmen sitter bra på huvudet. Utöver detta har man använt Aerocore och Inmold-teknologier i hjälmen, som är testat i en vindtunnel, för att optimera aerodynamiken och luftgenomströmningen.

Underhåll
Du kan rengöra denna hjälm med en fuktig trasa vid behov. Undvik att spraya hjälmen med rengöringsmedel från en sprayflaska, eftersom drivgaserna kan smälta skumstoppningen.

Available variants:

55-59 cm

Inga recensioner för denna produkt.