Giro Vanquish Mips matchar din höga prestandanivå, så att du kan få ut mesta möjliga av din träning eller konkurrenskraftiga körning. Cykelhjälmen är tillverkad med en TransformAir-design som upprätthåller enstjärniga hjälme…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Giro Vanquish Mips matchar din höga prestandanivå, så att du kan få ut mesta möjliga av din träning eller konkurrenskraftiga körning. Cykelhjälmen är tillverkad med en TransformAir-design som upprätthåller enstjärniga hjälmens aerodynamiska specifikationer på en kortare och mer kompakt hjälm. Hjälmen är gjord robust och lätt med en 4-lagars formform, så att huvudet kan skyddas ordentligt från hårda stötar. Detta skydd är dessutom försett med ett Mips-system som omdirigerar kraften hos alla stötar så att huvudet inte utsätts för vridning.

Ansökan
Vanquish Mips från Giro ger goda förutsättningar för din nästa träning eller tävling, så du behöver bara tänka på din egen prestation. Cykelhjälmen är lämplig för enkelstart eller triathlon, men kan också användas för vanlig vägkörning och eventuellt Iron Man. Cykelhjälmen ger ett bra skydd mot vind och solljus med en integrerad vindruta med magnetfäste. Denna hjälm är också mycket enkel att använda, eftersom Roc Loc Air-justeringssystemet ger en snabb och exakt justering av hjälmens inre omkrets. Detta görs helt enkelt med en ratt på baksidan av hjälmen.

Specifikationer

  • Färg: Matt Grey Fire Chrome
  • Åldersintervall: Vuxen
  • Inre omkrets: 51-55 cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
  • Vikt: 305 gram utan vindskydd och 355 gram med vindskydd
  • Godkännanden: CE EN 1078 och CPSC
  • Ingår vindsköld VividTM-skärm Av Zeiss med magnetfäste
  • VindtunnelTM-ventilation
  • MIPS
  • I formen 4-lagers polykarbonatskal
  • Roc Loc® luftjusteringssystem

kvalitetsnivå
Giro har levererat kvalitetsprodukter till sina kunder i åratal och visar många gånger varför de är ett dominerande märke på marknaden. Företaget strävar efter en optimal kombination av komfort och funktionalitet som de har gett amatörer och proffs under många år. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Giro.

Underhåll
Denna smarta Giro-cykelhjälm kräver inte mycket underhåll men kan enkelt torkas av med en fuktig trasa av smuts och smuts. Det rekommenderas dock inte att använda starka rengöringsmedel för underhåll. Det kan leda till att cykelhjälmen skadas.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.