Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410 35 01 88
4 anmeldelser
Trinity Sport ROC är en cykelhjälm för vardag, sport och motion, med detaljer från tävlingshjälmar. Hjälmen är tillverkad med en In-Mold teknologi, som är en sammanslagning av ytt…
Läs mer
SEK 469,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Trinity Sport ROC är en cykelhjälm för vardag, sport och motion, med detaljer från tävlingshjälmar. Hjälmen är tillverkad med en In-Mold teknologi, som är en sammanslagning av ytter- och innerskalet. Denna konstruktion ökar både hållbarhet och säkerhet, samtidigt som det är viktbesparande. Hjälmen har hela 22 ventilationshål, som tillsammans med hjälmens invändiga konstruktion av luftkanaler, ger en bra ventilation och komfort. Trinity Sport ROC kan enkelt justerat för att passa på huvudet, med Giros system Roc Loc® Air.

Användning
Denna hjälm har en Universal Fit-storlek och kan användas av cyklister med ett huvudomfång på 54-61 cm. På Trinity Sport ROC-hjälmen kan du själv, enkelt, anpassa huvudomkretsen. Denna enkla justering är också en fördel när hjälmen ska användas i kombination med pannband eller mössa.

Specifikationer

  • Färg: Svart/Vit
  • Åldersgrupp: Junior och Vuxen
  • Invändig omkrets: Str. 54-61 cm
  • CE EN 1078
  • 22 ventilationshål
  • In-Mold polykarbonat-skal
  • Roc Loc® Air justeringssystem
  • Reflex-detaljer

Justering
Roc Loc® Air justeras genom att skruva på skivan med fingrarna, medurs för att strama åt och medurs för att lossa. Hjälmen bör sitta åt men inte så mycket att det känns obehagligt. Med Roc Loc® Air-systemet kan hjälmen justeras både i omkrets och ”upp/ner”.

Kvalitetsnivå
Hjälmen är utvecklad med In-Mold, vilket betyder att inner- och ytterskal har gjutits ihop. Det ger din hjälm ett starkt skydd och en imponerande kvalitet. Hjälmen är godkänd enligt EN1078, vilket är din säkerhet för att hjälmen uppfyller den europeiska standarden inom säkerhet, miljö och hälsa.

Underhåll
Hjälmen kräver inget särskilt underhåll, men rengörs efter behov med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Starka rengöringsmedel kan skada hjälmen och förstöra dess funktion.

2018-06-04
God pasform og let at have med, til en utrolig god pris!
2018-05-08
Vældig fin cykelhjelm til prisen. Sidder godt på hovedet og klik lukningen et nem at bruge.
2017-10-16
2017-09-28
fuld tilfreds,god service, superhurtig levering