Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
2 anmeldelser
Hjälmen Trinity Sport ROC är en klassisk och enkel cykelhjälm av hög kvalitet. Den klassiska utformningen passar till sport, fritidscykling samt cykling till och från arbete eller skola. Cykelhjä…
Läs mer
SEK 469,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Hjälmen Trinity Sport ROC är en klassisk och enkel cykelhjälm av hög kvalitet. Den klassiska utformningen passar till sport, fritidscykling samt cykling till och från arbete eller skola. Cykelhjälmen är enkel i sin konstruktion och anpassning samt är framställd med 22 utvändiga ventilationshål och invändiga luftkanaler, plus ett Roc Loc® Air anpassningssystem, som kan regleras med en hand. Denna hjälm från Giro är bekväm, säker och har en bra passform. Hjälmen har en In-Mold konstruktion, som består av en sammansättning av ytter- och innerskal. En kvalitet som ger hållbarhet, prestationsförmåga och en viktreducering.

Användning
Trinity Sport ROC- hjälmen kan användas av vardags- sport- och motioncyklister med ett huvudomfång på 54-61 cm. Huvudomkretsen anpassas enkelt efter din individuella huvudstorlek. Giro har utvecklat denna hjälm i Universal Fit-storlek, som passar de flesta. Den enkla anpassningen gör att även kan ha en mössa eller ett pannband under hjälmen.

Specifikationer

• Färg: Svart/Röd

• Åldersgrupp: Junior och vuxen

• Invändig omkrets

Str. 54-61 cm

• CE EN 1078

• 22 ventilationshål

• In-Mold polycarbonat-skal

• Roc Loc® Air justeringssystem

• Reflexdetaljer

Justering
Roc Loc® Air justeras genom att vrida på skivan med fingrarna medurs för att strama åt och moturs för att lösgöra. Anpassningssystemet bör sitta åt men inte så stramt att det känns obehagligt. Med Roc Loc® Air systemet kan hjälmen justeras både i omkrets och upp/ned.

Kvalitetsnivå
Hjälmen är tillverkad In-Mold, vilket betyder att inner- och ytterskalet är sammansmälta och därmed ger en hjälm med ett starkt skydd och en imponerande kvalitet. Hjälmen är godkänd enligt EN1078, vilket är din säkerhet för att hjälmen uppfyller europeisk standard.

Underhåll
Hjälmen kräver ingen särskild skötsel men kan rengöras efter behov med en våt trasa och ett milt rengöringsmedel.

2018-07-29
Super hurtig service fin hjælm sidder perfekt og sidst men ikke mindst fin pris.
2017-11-03