Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
5 anmeldelser
Detta är en säker och modern cykelhjälm i en stilfull och funktionell design. Denna Bell Draft cykelhjälm är designad i en klassisk mattsvart färg, som passar perfekt till alla klädval. Samt…
Läs mer
SEK 539,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Detta är en säker och modern cykelhjälm i en stilfull och funktionell design. Denna Bell Draft cykelhjälm är designad i en klassisk mattsvart färg, som passar perfekt till alla klädval. Samtidigt är Bell Draft en hjälm med detaljer utan kompromiss. 25 ventilationshål ger en perfekt ventilation till huvudet. Denna hjälm ger dig en enkel och säker anpassning med Ergo Fit™ anpassningssystemet, som ser till att hjälmen alltid sitter korrekt och bekvämt.

Specifikationer

  • Färg: Mattsvart
  • Åldersgrupp: Vuxen/junior
  • Invändig omkrets: 54-61 cm
  • Vikt: 273 gram
  • 25 ventilationshål
  • CE EN 1078
  • 24 ventilationshål
  • Ergo Fit™ anpassningssystem
  • In-Mold Polykarbonat-skal

Justering
Ergo Fit™ systemet gör denna hjälm enkel att anpassa till din huvudomkrets. Vrid på knappen tills hjälmen sitter bekvämt och inte för stramt på huvudet. Hakremmens längd justeras så att den sitter bekvämt och inte för stramt mot huden. Om remmarna känns för långa kan de avkortas efter individuell anpassning. Klipp inte av remmens längd innan du har kört ett par turer med den nya hjälmen och du känner att den sitter perfekt.

Kvalitetsnivå
Denna cykelhjälm är framställd med In-Mold teknologi, vilket betyder att inner- och ytterskalet är sammansmälta och ger dig därmed en hjälm av hög kvalitet som skyddar. Den är har gått igenom stränga kvalitetskontroller och är därmed EN1078-certificerad, som är de europeiska säkerhetskraven för cykelhjälmar.

Underhåll
Vi rekommenderar att du rengör hjälmen med en våt trasa och ett milt rengöringsmedel, eftersom starka rengöringsmedel kan skada hjälmen och förstör dess funktion. Vi rekommenderar även att du förvarar hjälmen torrt och inte för varmt. Om du t.ex. förvarar hjälmen i direkt solljus så kan det orsaka värmeskador.

2019-06-20
Hurtig levering..og fuld tilfredshed med hjelmen
2018-06-15
2018-05-20
Igen hurtig levering.Cykelhjelmen er enkel at indstille og i god kvalitet.
2018-05-03
2017-10-16
Cykelhjelmen er meget tilfredsstillende, men jeg er skuffet over at der ingen bolcher var med i forsendelse -:)