Cykelhjälm i klassisk design från Bell Helmets. Hjälmen är tillverkad i en snygg kombination av ljusgrön och slate, vilket ger cyklisten en snygg look. Hjälmen är designad med ett Ergo Fit&…
Läs mer
SEK 565,00
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Cykelhjälm i klassisk design från Bell Helmets. Hjälmen är tillverkad i en snygg kombination av ljusgrön och slate, vilket ger cyklisten en snygg look. Hjälmen är designad med ett Ergo Fit™ system, som gör att du kan anpassa hjälmen med en hand. Du får på så vis en hjälm som är jättelätt att ställa in och som alltid sitter som den ska. Cykelhjälmen är tillverkad med In-moldteknologi, så inner- och ytterskal är ihopsmälta. Detta ger en robust hjälm som håller till mycket. Denna teknik ses även inom professionell cykelsport.

Specifikationer

  • Färg: Ljusgrön/Slate
  • Åldersgrupp: Vuxen/junior
  • Invändig omkrets: 54-61 cm.
  • Vikt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshål
  • Ergo Fit™ anpassningssystem
  • In-Mold Polycarbonate skal

Användning
Bell Draft är ideell till den vanlige cyklisten eller amatörryttaren som behöver en robust hjälm till ett ordentligt pris. Hjälmen justeras bara genom att vrida på skivan på baksidan med tummen och på så sätt tillpassa hjälmen så att den sitter perfekt. Detta gör att hjälmen går fort att ta på och du kan använda den både med och utan hjälmmössa. Om remmarna är för långa kan de kortas av efter individuell anpassning.

Kvalitetsnivå
Bell Helmets har levererat kvalitetshjälmar till amatörer och professionella i åratal. Målet för firman är att leverera säkra och behagliga hjälmar till de fartälskande amatörerna. Detta gör att du som kund alltid kan vara trygg vid ett köp av produkter från Bell Helmets.

Underhåll
Vi rekommenderar att du rengör hjälmen med en mjuk trasa och mild tvål, då starka rengöringsmedel kan skada hjälmen och ödelägga dess funktion. Vi rekommenderar att förvara hjälmen i torra och inte för varma förhållanden. Om du t.ex förvarar hjälmen i direkt solljus kan det förorsaka värmeskador.

 

EAN: 768686162886

No reviews for this item.