Premium Anti Fog från Muc-Off är en fantastisk spray till dina glasögon, säkerhetsglasögon eller solglasögon. Sprayen är utformad med en imponerande teknologi som säkrar dig mot fukt och imma på dina glasögon och på så vis bl…
Läs mer
SEK 149,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Premium Anti Fog från Muc-Off är en fantastisk spray till dina glasögon, säkerhetsglasögon eller solglasögon. Sprayen är utformad med en imponerande teknologi som säkrar dig mot fukt och imma på dina glasögon och på så vis blir du inte störd på din cykel- eller träningsrunda.

Användning
När du ska spraya Anti Fog på dina simglasögon eller sportglasögon ska du först se till att området är helt rent. Därefter skakas flaskan för att aktivera formeln; nu är sprayen klar till att sprayas på glasögonen. Du ska spraya ett tunt lager på ytan och därefter torka av det med en ren och torr trasa.

Specifikationer

  • Intensiv anti-imma spray
  • Avancerad imskydd
  • Hålleri upp till 5 dagar
  • Skyddar på alla typer plast och glas
  • Ideell till MTB-, skid-, cykel- och snowboardglasögon

Kvalitetsnivå
Muc-Off använder en speciell banbrytande imskyddsteknologi som har en antifukt formel till att skapa den genomskinliga mikrotunna beläggning, som gör att du inte blir störd av immande eller fuktiga glasögon. Dessutom hjälper formlen även till att få regnet att pärla av och inte störa din träning. Denna anti-immabehandling håller helt upp till fem dagar, vilket är helt fantastiskt.

EAN: 5037835214000

Inga recensioner för denna produkt.