Detta polermedel från Muc-Off är fullständigt fantastiskt. Det har den genialiska effekten att det inte bara ger en fantastisk finish och den härligaste shine på cykeln, men även fyller ut mindre repor så att cykeln får en he…
Läs mer
SEK 245,00
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Detta polermedel från Muc-Off är fullständigt fantastiskt. Det har den genialiska effekten att det inte bara ger en fantastisk finish och den härligaste shine på cykeln, men även fyller ut mindre repor så att cykeln får en helhet och nästan ser ut som ny.

Användning
Du ska använda detta Miracle Shine polermedel från Muc-Off när din cykel behöver piggas upp. Se till att tvätta din cykel först, så att den inte är smutsig. Innan användning skakas flaskan väl och därefter påföres en aning Miracle Shine på en microfibertrasa, vänta 30-45 sekunder och använd nu polermedlet på cykeln. Det är viktigt att du inte gör detta i direkt solljus eller låter medlet torka in på ramen. Du kan påföra flera lager, men det ska gå 24 timmar mellan varje polering.

Specifikationer

  • Polermedel
  • Fluor Polymer teknologi
  • Reducerar tvätt- och underhållningstiden
  • Silikonoljor
  • Avvisar vatten- och luftförorenande partiklar
  • Tar bort ojämnheter
  • Fyller ut mindre repor

Kvalitetsnivå
Muc-Off Miracle Shine garanterar hög kvalitet och skydd. Din cykel får en djup och lyxig glans som aldrig har setts tidigare. Du får inte bara fantastiska reflekterande egenskaper, utan du får även ett polermedel som täcker de behandlade områdena med ett mikroskopiskt lager som skyddar mot luftförorenande partiklar - detta kallas även Flour Polymer Teknologi. Om du vill ha en finish som glänser som ny samt en funktion som gör att vattnet pärlar av ramen, så ska du köpa denna Muc-Off Miracle Shine.

 

EAN: 5037835947007

Inga recensioner för denna produkt.
947.pdf 0.20 mb