2 recensioner
Denna SKS MSP upphängningspump kommer med en väska så det är lätt att ta med på mountainbike. Pumpen väger bara 150 gram och mäter bara 20 cm i längd. Detta gör det enkelt att ta cykelturen, där den också kan utföra med ett …
Läs mer
SEK 539,00
Cykelpumpar och ventiler
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
Spørgsmål? Ring på 0410-35 01 88 eller skriv til info@atredo.se
'

Denna SKS MSP upphängningspump kommer med en väska så det är lätt att ta med på mountainbike. Pumpen väger bara 150 gram och mäter bara 20 cm i längd. Detta gör det enkelt att ta cykelturen, där den också kan utföra med ett högt och mångsidigt lufttryck på 20 bar.

Ansökan
Pumpen är speciellt konstruerad för att hantera ett mycket högt tryck. Således kan den användas för både främre och bakre spjäll, men även i andra fall där ett högt tryck behövs kan pumpen med fördel användas. Den stora kraften är att du enkelt kan ta den på turné, så den kommer att vara bra för vandring och mountainbike. Själva pumpslangen kan lossas. Den medföljande påsen skyddar pumpen under transport.

Specifikationer

 • Hängpump med påse, löstagbar slang och tryckmätare.
 • Pumpar upp till 290 PSI / 20 BAR
 • Trykaflastsfunktion
 • Ventilkoppling för ventilen
 • Längd: 200 mm
 • Vikt: 150 gram

kvalitetsnivå
Pumpen är från SKS som alltid levererar föremålet. Denna pump är tillverkad av stål- och plastkomponenter av hög kvalitet. Detta fortsätter den höga kvaliteten från SKS, där komfort och funktionalitet tillhandahålls vid trädgårdsdörren. Detta levereras med användning av fasta material och tekniker så att hög prestanda kan upprätthållas. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från SKS.

Underhåll
Det är en bra idé att ge cylindern lite syrafri olja en gång i taget - särskilt om pumpen är utanför eller utsatt för temperatursvingningar. Detta hjälper till att smörja packningarna och hålla pumpen tät. När det gäller pumphuvudet finns det packningar som också måste stängas tätt, och här kan du med fördel också släppa lite syrafri olja ibland.


typer av cykelpumpar och ventiler

Idag finns det många typer av pumpar. Tänk därför på ditt behov innan du investerar i en.

Välja från:

 • Minipump - Liten och kompakt pump, rätt för sadelväskan
 • Fotpump - Oumbärlig, och lättare att hantera, då du också måste använda fötterna. Välj en modell med manometer för att säkerställa rätt däcktryck
 • CO2-pump - Snabb och effektiv pumpning med CO2-patroner som inte tar mycket plats på språng
 • Rampump - Traditionell, "gammaldags" cykelpump, som kan monteras på cykelramen eller bagagehållaren
 • Gaffelpump - Specialpump som används för att pumpa luftfjädrade framgafflar
 • Kulpumpar - Används till alla typer av kulor, och kan användas på flera olika typer av ventiler

Inom cykelvärlden pratar vi om 3 olika typer av ventiler:

 • Racing ventil
 • Bilventil
 • Dunlop

Var noga med att kontrollera vilken typ av ventil du ska använda pumpen till och välj en av ovanstående pumpar i enlighet med detta. Många väljer att ha flera pumpar, t.ex. en för verkstaden och en att ta med dig på språng.

Om önskad pump inte passar din ventil, eller om du behöver använda den till olika typer av ventiler, kan du alltid köpa en ventiladapter.

Överväg en cykelpump med manometer, eller att köpa en som kan mäta trycket när du pumpar luft i dina cykeldäck.

Om du behöver en mer djupgående guide till de många typerna av pumpar och ventiler då kan du läsa mycket mer i vår guide: Värt att veta om cykelpumpar och ventiler.

EAN: 4002556440954Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
2015-08-19
Fiks lille pumpe, der ikke fylder eller vejer ret meget. Kun 4 stjerner pga jeg synes selve manometeret ser meget skrøbeligt ud, og ligner mest af alt noget fra en legetøjsbutik. Virker dog upåklageligt.
2015-05-12
Har brugt den 2 gange nu i sporet, den er sgu pengene værd, dejligt med et stykke værktøj der virker, uden dikkedarer.