Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Kosttillskott från PowerBar, som reducerar din trötthet och hjälper dig med en balanserad träning.  Magnesium Liquid ger dig ett dagligt tillskott av magnesium och vitamin B6, som ger dig som motion&…
Läs mer
SEK 15,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Kosttillskott från PowerBar, som reducerar din trötthet och hjälper dig med en balanserad träning.  Magnesium Liquid ger dig ett dagligt tillskott av magnesium och vitamin B6, som ger dig som motionär en bra nivå av energi och muskelfunktion. Utöver det gör vitamin B6 att du får de proteiner du ska ha för att få den mest optimala träningen.

Användning
Magnesium Liquid är perfekt till den dagliga träningen. 1 ampull om dagen gör att du kan balansera din träning, så du får ut så mycket som möjligt av den. Kosttillskottet fungerar dessutom bäst som en länk i en balanserad kost, kombinerat med en sund livsstil.

Specifikationer

  • 250 mg magnesium av hög kvalitet
  • Vitamin B6
  • Smak: Apelsin
  • Fri från aspartam
  • Passar vegetarianer och veganer
  • Fri från laktos och gluten

Kvalitetsnivå
Powerbar kan skryta med att de är en av de ledande producenterna i världen, av produkter till energi samt återuppbyggnad av muskler. Powerbar är därför det bästa märket till motionärer och professionella, som verkligen vill ge sitt allra bästa.

Näringsdeklaration
  Per ampull (25 ml)
Vitamin B6 (mg) 0,60 mg (43%*)
Magnesium 250 mg (67%*)
   
   
   
* % Nutrient Reference Value  

Ingredienser:
Vatten, apelsinsaft (från koncentrat), magnesiumcitrat, syra (mjölksyra), fruktos, konserveringsmedel (kaliumsorbat), sötningsmedel (acesulfam K, cyclamater, sacchariner), aromämnen, vitamin B6.

 

No reviews for this item.