Pedaler

Om en cykel ska kunna köra någonstans så är det pedalerna vi ska använda. Fast en pedal är inte bara en pedal. Man ska ha rätt pedal till rätt cykel för att få ut det bästa av det.

Olika cykel-pedaler

Man kan köpa pedalen till många olika typer av cyklar. T.ex.:

  • Pedaler till Citybikes
  • Pedaler till Mountainbike
  • Pedaler till BMX och Down Hill
  • Pedaler till Spinning-cyklar
  • Pedaler till Racer-cyklar

Om du är osäker på vilken pedal du ska köpa till din cykel, så är du alltid välkommen att kontakta oss och få hjälp av en tekniker.

Fördelen med den rätta pedalen

Om man har en MTB-cykel så ska man ha en pedal som är till för att användas på en mountainbike. I princip så passar alla pedaler på alla cyklar men om man vill ha ut det bästa så ska man ha den rätta till sitt behov. Fördelen men att ha den rätta pedalen till din cykel är att du får ut mer av dina ben och det gör cykelturen enklare. Man kan enkelt göra sin cykel mer effektiv, billigt, om man inte är kräsen. Det är också enkelt och billigt att köpa dina nya pedaler online. Om du är tveksam över vilka du ska välja så är du varmt välkommen att kontakta Atredo och få hjälp av våra tekniker.
Om du vill köpa billigare pedaler så kan du alltid hitta bra erbjudanden online.

Reservdelar och verktyg till pedaler

Hos Atredo.se kan du alltid köpa rätt reservdelar till dina pedaler och du hittar dem också billigt bland våra erbjudanden.
Om man ska fixa något på sin cykel så är det bra att ha verktyg som är gjorda för cyklar. Behöver du uppgradera din verktygslåda? Då är det hos Atredo du gör det billigt. Om du är osäker på vilka verktyg du behöver, så är du alltid välkommen att kontakta Atredo och få vägledning.