Pakethållare och tillbehör

Hos Atredo.se har vi pakethållare i alla prisklasser. Vi har både pakethållare i billiga och dyrare prisklasser. Vi har både de senaste modellerna samt de mest sålda. Därutöver har vi pakethållare i många olika färger som svart, vid, mattsvart, mattvit, turkos, laxrosa och andra färger. Atredo har pakethållare med olika maxbelastningar och utöver det kan du även köpa en pakethållare både till fram och bak på cykeln.

Pakethållare fram och bak

Vi har pakethållare till montering både fram och bak. De kan användas på många olika typer av cyklar, som t.ex. citybikes, trekking-cyklar och MTB.

Pakethållare till sadelpinnen

Om du vill ha en pakethållare till din mountainbike, så har vi på Atredo det också. Till de flesta mountainbikes ska man då ha en pakethållare som ska monteras på sadelpinnen.
Om du är osäker på vilken pakethållare som du ska välja till din cykel, så hjälper vi dig gärna med att hitta den bästa till din cykel samt dina behov.

Cykel-pakethållare för montering bak på cykeln

En pakethållare bak är en fördel för dig som ska transportera en massa saker när du ska fram och tillbaka på din cykel. Fördelen med att ha en pakethållare bak är bland annat att du inte ska bekymra dig för begränsad plats till dina ben.

Cykel-pakethållare för montering fram på cykeln

En pakethållare fram på cykel kan vara en fördel genom att du alltid kan hålla ett öga på det du ska transportera fram och tillbaka. Du upptäcker enklare om några av dina saker håller på att ramla av och har möjlighet att rätta till dem igen.

Tillbehör till pakethållare

När du ska beställa din pakethållare online, så är det bra att komma ihåg att köpa tillbehör (om de inte redan medföljer pakethållaren). Genom att köpa de nödvändiga tillbehören för montering av pakethållaren så kan du sätta på den direkt när du tagit emot dina varor.

Under kategorin ”tillbehör till pakethållare” har vi ett stort utbud av olika tillbehör som du ska använda till montering och användning av pakethållaren. Monteringsbultar till skärmar och pakethållare, bagagerem, bagagestropp 45 cm, 60 cm och 90 cm lång med metalkrok, avståndsreflexer till pakethållare samt olika beslag till montering av pakethållare.
Vi säljer ett stort utbud av till exempelvis 24”, 26” och 28”-cyklar och har naturligtvis pakethållare som passar till dessa cyklar.
Utöver detta har vi pakethållare för montering på sadelpinnen, montering fram och vanliga pakethållare till eftermontering på cyklar som inte har en innan.

Om du är tveksam över storleken på din nya pakethållare, bagagestroppar, beslag till pakethållare eller monteringsbultar, så hjälper vår support din gärna med att hitta det rätta tillbehöret till din pakethållare.