Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
3 anmeldelser
När du behöver ta med extra bagage eller inköp på din cykel så är denna Portland front-pakethållare från Basil det rätta och stilrena valet. Den praktiska och fina designen ger…
Läs mer
SEK 605,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 18
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Fraktfritt vid SEK 599,00

När du behöver ta med extra bagage eller inköp på din cykel så är denna Portland front-pakethållare från Basil det rätta och stilrena valet. Den praktiska och fina designen ger dig möjligheten att bära upp till 10 kg extra bagage på din cykel.

Användning
Denna pakethållare passar till cyklar med en hjulstorlek mellan 26" och 28". Den klassiska looken passar bäst till city- och shoppingcyklar men kan självklart användas på andra cykeltyper. Den medföljande bagagestroppen gör det enkelt att sätta fast inköpningspåsar, väskor eller små resväskor på pakethållaren, så de inte ramlar av när du kör.

Specifikationer:

  • Färg: Svart
  • Material: Aluminium
  • Maximal bärförmåga: 10 kg
  • Passar till montering af cykellykta
  • Passar till cyklar med hjulstorlek mellan 26" och 28"

Kvalitetsnivå
Basil är det ledande märket inom strålande och funktionella cykeltillbehör och kända för att tillverka användarvänliga kvalitetsprodukter som följer modet samt har en design i hög kvalitet. Denna pakethållare är inget undantag. Men sin snygga look kommer den få din cykel att skilja sig från mängden.

Underhåll
Pakethållaren kräver inget underhåll men kan torkas av med en fuktig trasa, om den skulle bli smutsig. Se alltid till att strama åt alla skruvar ibland, så du är säker på att allt sitter som det ska.

2019-09-26
Den var nem at montere og den fungerer rigtig godt. Rimelig god kvalitet. Man skal lige vende sig til at have vægt foran på cyklen
2019-07-02
2018-09-19