Fraktfritt vid
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
Denna Bike Attitude pakethållare är tillverkad i aluminium och med rostfria skruvar samt aluminium-beslag. Det finns plats till lykta eller reflex bakpå som sätts fast med antingen två bultar i v&a…
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-03-01
Förr 255,00
SEK 227,91
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid
'

Denna Bike Attitude pakethållare är tillverkad i aluminium och med rostfria skruvar samt aluminium-beslag. Det finns plats till lykta eller reflex bakpå som sätts fast med antingen två bultar i vågrät position eller lodrätt position, allt efter vilken lykta eller reflex som man vill använda. Denna pakethållare har två sidostag på var sida och en fjäderklämma i svartlackerad stål, till att sätta fast bagaget. Nedersta delen av pakethållaren kan ställas in på höjden, så den kan anpassas till flera cykeltyper. Denna inställningsdel är framställd i aluminium och är utförd med ett ben samt fastgjord med en bult. Beslag till montering på cykelns ram medföljer.

Specifikationer

  • Pakethållare i blank, svart aluminium med stål-fjäderklämma till bagage
  • Maxbelastning upp till 25 kg
  • Bredd på bagage-del: 12 cm
  • Längd på bagage-del: 37 cm
  • Längd på benen, mätt från underkanten av pakethållaren till mitt av bulthål: 33-38 cm
  • Bredd avstånd mellan benen är 150 mm
  • Färg: Blank svart

Montering av pakethållare
Pakethållaren spänns fast på fyra punkter: två nedtill och två punkter överst på var sida av cykelns ram, där det finns gänga i ramen. Du ska vara uppmärksam på att skruvar till montering inte medföljer, men dessa kan naturligtvis köpas till, vilket du ser under rekommenderade produkter.

Montering av lykta eller reflex
Det finns plats till en baklykta eller en reflex bak på pakethållaren. Observera att bultavstånden på lyktan eller reflexen ska vara på 50 eller upp till 80 mm (mätt vågrätt) eller 20 mm på högkant.

No reviews for this item.