Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88
1 anmeldelser
Denna Bike Attitude pakethållare är framställd i aluminium och rostfria skruvar samt aluminium-beslag, till montering på cykelns ram, medföljer. Bike Attitude har framställt pakethållaren…
Läs mer
SEK 245,00
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 16
Prismatch Prismatch på alla varor
Få gratis frakt Fraktfritt vid SEK 599,00

Denna Bike Attitude pakethållare är framställd i aluminium och rostfria skruvar samt aluminium-beslag, till montering på cykelns ram, medföljer. Bike Attitude har framställt pakethållaren så att den finns plats till en lykta eller reflex bakpå. Du ska sätta fast lyktan eller reflexen med två bultar, antingen vågrätt eller lodrätt. Hur lyktan eller reflexen ska monteras beror på vilken reflex/lykta som ska monteras på pakethållaren. Pakethållaren är framställd med två sidostag på var sida och för att bagage ska sitta fast på pakethållaren så är den även framställd med en fjäderklämma i svartlackerat stål. Den nedersta delen av pakethållaren kan ställas in på höjden, så den kan anpassas till flera cykeltyper. Denna inställningsdel är utförd i aluminium, med ett ben och sätts fast med en bult.

Specifikationer

  • Pakethållare i mattsvart aluminium med stål-fjäderklämma till bagage
  • Maxbelastning: Upp till 25 kg
  • Bredd på bagagedelen: 12 cm
  • Längd på bagagedelen: 37 cm
  • Längd på benen, mätt från underkanten av pakethållare till mitten av bulthål: 33-38 cm
  • Bredd avstånd mellan benen: 150 mm
  • Färg: Mattsvart

Montering av pakethållaren
När du ska montera pakethållaren så ska den spännas fast på fyra punkter: två nederst och två överst, på var sida av cykelns ram. Pakethållaren ska sättas fast vid cykelns ram, där du hittar gängan i ramen.

Montering av lykta eller reflex
Det finns plats till att eftermontera en baklykta eller reflex bak på pakethållaren. Du ska däremot vara uppmärksam på att bultavstånden på lyktan eller reflexen ska vara mellan 50 mm och upp till 80 mm (mätt vågrätt) eller 20 mm mätt på högkant.

2018-08-27