Tillbehör

Kategorier under Tillbehör:

Hitta bra och oumbärliga outdoor-tillbehör här

Ibland så kan de små extra sakerna göra stor skillnad. När du ska ut på en vandrar- eller tälttur, så kan det finnas många små saker som är väldigt bra att ha med. Kanske finns det outdoor-tillbehör som du inte hade tänkt att ta med, men som plötsligt nästan är oumbärliga

T.ex. kompassen, som alltid kan hålla dig på rätt spår, eller kanske myggnätet som säkrar en natt utan 50 nya myggbett nästa morgon eller kanske det är den hopvikbara vattenflaska som gör att du alltid har plats till att ha en vattenflaska med.

Oavsett vad du behöver så har vi hos Atredo ett bra utbud av produkter av hög kvalitet, som ger lite extra komfort på turen och garanterar god hållbarhet.

Sortimentet av din outdoor-utrustning blir ofta större och större, eftersom du från tur till tur kommer märka att det finns en något mer som man behöver. Innan man investerar i nya outdoor-tillbehör så är det alltid bra att se över hur mycket plats man har. Ska du gå med all packning på ryggen när du ska ut och vandra en vecka eller om du bara ska packa bilen och åka iväg med tältet?