Presenningar & Paviljonger

Oavsett om du bara vill ha skugga på stranden, ha en övertäckt terass på campingplatsen eller ett lätt tak över huvudet på vandrarturen så har vi hos Atredo ett brett utbud av presenningar och paviljoner.

En presenning är ett enkelt sätt att få lä och tak över huvudet när du är ute i naturen. Om du är på vandrartur och vill ha möjligheten för torrväder, oavsett var du befinner sig, så är en presenning det självklara valet. Den tar inte så mycket plats och är samtidigt enkel att sätta upp.

En paviljong är däremot lyx att ha med på campingen, eftersom det ger möjligheten att sitta ute men fortfarande i torrväder. Trädgårdsmöblerna kan stå torrt hela dagen och vissa paviljoner har till och med myggnät som man kan dra ner, så du kan rulla ner det på kvällen när det börjar komma insekter. Då kan du sitta ute och njuta av kvällen.

Dessutom har vi strandtält, som du enkelt kan ta med när du bara vill slappna av på stranden. Med ett strandtält så kan du få lite skugga och inte minst lä, om det skulle blåsa så mycket att det kan bli lite kyligt.
Om du är en av dem som älskar att läsa en bok på stranden, så är det mycket behagligare om det är skugga.