Familjetält

Viser 1 til 10 (af i alt 10 produkter)

Viser 1 til 10 (af i alt 10 produkter)

Ett familjetält kan vara många olika slags tält. Begreppet familjetält betyder att det finns sovplats till hela familjen. Så oavsett om ni är 3,4 eller kanske 6 i familjen så kan du alltid hitta det tält som passar din familj.

Storleken på tälten varierar mycket och det är nog här som man ska vara uppmärksam på vad man vill och vad som behövs för att tält-turen ska bli en succé. Om du köper ett för stort eller för litet tält så kommer du kanske inte iväg så ofta som du egentligen ville.

Tre saker att vara uppmärksam på vid köp av familjetält

Några bra saker att titta efter när ni ska hitta ett tält till familjen är om ni vill kunna vara i tältet, förutom när ni ska sova, och kanske till och med vill kunna stå upp i det.

Utöver detta om familjetältet ska ha ett stort rum eller om det ska kunna delas upp i sovplatser. En del tält har möjlighet för bägge delar.

Är det viktigt för er att tältet har en låg vikt, så ni kan gå med det på ryggen? Eller gör det inte något att tältet är tyngre och solidare, eftersom det ändå bara ska bäras från bilen till den plats där tältet ska sättas upp?