Barnryggsäck

Viser 1 til 25 (af i alt 25 produkter)

Med Kids Moab Jam får du en fin barnryggsäck från tyska Jack Wolfskin, som är både lätt och robust samt med dess slittåliga yttre klarar de utmaningar barn utsätter den för. Denna ryggsäck är speciell... Jack Wolfskin | Varunummer: 2006091-2501
Kids Moab Jam är en komfortabel och snygg barnryggsäck från tyska Jack Wolfskin, som med sin lätta samt hållbara design blir en succé hos ditt barn. Ryggsäcken är tillverkad i slittålig 2100D polyamid... Jack Wolfskin | Varunummer: 2006091-1201
Viser 1 til 25 (af i alt 25 produkter)

En barnryggsäck som håller till ett roligt utomhusliv  

Om du ska ha en ny outdoor-ryggsäck till dina barn så ska du vara säker på att det är en väska som håller till lite av varje. Barn tänker inte alltid på hur mycket deras utrustning kan hålla till och den kan därför få lite tuffare utmaningar, där inte alla ryggsäckar håller.

När du köper en outdoor-ryggsäck hos Atredo så får du en ryggsäck som är tillverkad i en kvalitet och av material som är ämnade för ett aktivit utomhusliv.
Många barn ska ibland åka på utflykt med skolan eller på fritiden, där de själva ska ha matsäck med. De ger sig oftast iväg oavsett väderutsikt så det är nödvändigt att barnryggsäcken kan tåla allt slags väder.

Dina barns ryggsäck ska inte bara vara otroligt tåliga mot väder och vind, utan de ska även vara sköna att ha på, så barnen inte får ont i rygg eller axlar när de ska på utflykt.

Du kan få en barnryggsäck i en bra storlek, som gör att barn i nästan alla åldrar kan följa med på utflykt med en praktisk väska på ryggen..