Shorts

Vi hittade dessvärre inga produkter.

Outdoor-shorts och byxor av god kvalitet

Oavsett om du letar efter ett par fritidsbyxor eller praktiska shorts som gör utomhuslivet mycket mer avslappnande och behagligt, om du ska på en varm vandratur eller bara ska vara på campingplatsen så har vi hos Atredo säkerligen de fritidsbyxor eller shorts som passar till ditt behov.

Du hittar ett brett utbud av shorts i många olika färger, längder och material. Det finns de mer praktiska shortsen, som passar bra till en slapp dag. Det finns även de lite finare shortsen, som gör att du kan ha shorts på även om du ska till en trevlig familjesammankomst.

Vi har shorts och byxor från kända märken, som alla har stor erfarenhet av och expertis inom outdoor-kläder. Det märks särskilt när man ser på materialens kvalitet samt den goda hållbarheten på kläderna. När byxor och shorts ska passa till utomhuslivet, med de många utomhusaktiviteterna, så ska kläderna hålla till lite allt möjligt och är därför designade till diverse utmaningar och slitage.

Något man kan vara uppmärksam på när man ska köpa nya shorts är det material som de är gjorda av. De olika materialen har var och en sina fördelar. Beroende på vad du vill använda shortsen till, om det är till vandrarturer i bergen, till en avslappnande solsemester eller för användning i trädgården hemma så kan de olika materialen vara mer eller mindre ämnade till ändamålet.

Om du ska ut på vandrartur och vet att dina shorts kommer utsättas för hårt slitage så är det extra viktigt att du väljer de lite kraftigare materialen, som är designade till det. Ett par vandrarbyxor eller shorts ska du givetvis fortfarande kunna röra dig i och vara behagliga att ha på. Därför har du störst glädje av dina nya shorts om du köper ett par av bra kvalitet.

Om du ska på solsemester så får dina shorts och byxor gärna vara lösare. De behöver kanske inte vara så kraftiga i tyget, eftersom de bara ska användas till mysiga turer till stranden eller liknande. Då känns de även lättare och smidigare att ha på.