Goggles

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri frakt
Bra, allsidiga skidglasögon med röd allround-lins, som kan användas både när det är molnigt, i snöväder och när solen är framme. SH+ | Varunummer: ODS60580
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Goggles är så gott som en nödvändighet till skidsemestern

Skid-goggles är större än vanliga skidglasögon. Ett par skidglasögon liknar mer solglasögon och skyddar inte helt mot vind och snö, medan goggles sluter helt tätt vid kanterna och har större glas, som gör att det inte kommer in något bakom glaset och in i ögonen.

Många av oss som har varit på skidsemester när det inte bara varit bra väder och solsken, vet hur det är att åka iväg utan sina goggles. Det blir otroligt svårt att se något och det kan kännas riktigt obehagligt att köra ner för pisten och inte se ordentligt hur brant och ojämn terrängen är.

Ski-goggles fås i många olika storlekar, former och färger, så du kan hitta dem som passar till dina behov. Dina skidgoggles är inte bara oumbärliga på gråa och blåsiga dagar, utan har även en fantastiskt skyddande effekt mot solen.

Glaset kan ha olika fäger och det kan vara mycket individuellt vilken färg man föredrar. Om man vill ha ett par bra allround-goggles så kan linser i orange vara ett bra val, eftersom det både är bra till att stänga ute tillräckligt med ljus samt har en bra kontrasteffekt.

En bra kontrasteffekt är speciellt en fördel under snöiga och gråa dagar, eftersom allt lätt kan flyta ihop och det blir därmed svårt att se pistens konturer.

Alla skid goggles som säljs i Sverige ska skydda 100% mot solen, så oavsett vilka du väljer så kan du vara säker på att de lever upp till kraven för UV-skydd.

Det finns goggles i många kvaliteter och det kan bli en riktigt tråkig upplevelse om du inte får ett par bra skid goggles. De billigare modellerna har sämre linser och är inte så bra på att sluta tätt. Du kommer märka att det kommer dugg på dem och då är det ännu svårare att se något i backen.
Vi på Atredo har ett utbud av kvalitets-goggles, så du kan vara säker på att glasögonen lever upp till förväntningarna.