Sockar & Strumpor

Viser 1 til 8 (af i alt 8 produkter)

Spara 35 %
Trespass | Varunummer: UCSOWAM30001-R-X
Förr: 85:-
55:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Spara 35 %
Trespass | Varunummer: UCSOWAM30001-BL-X
Förr: 85:-
55:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Trespass Dipping är en junior-vandrarstrumpa som håller fötterna varma när du vandrar. Denna strumpa vänder sig till barn och man har inte kompromissat med varken komfort eller kvalitet. Dipping bestå... Trespass | Varunummer: MCSOCAD20001-X
109:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 8 (af i alt 8 produkter)

Sockar och strumpor till dina barn- Håll fötterna varma

Bra skor räcker inte nödvändigtvis när det gäller komfort på vandrarturen eller på skidsemestern. Om du inte har fått på dig ett par bra sockar eller strumpor så kan du riskera stora besvär eller kanske till och med blåsor på fötterna.

Speciellt på skidsemestern så är det en nödvändighet att ha ett par bra skidsockor på sig, som hjälper till att göra det behaligt att ha på sig pjäxor. Pjäxor har en styv form, som gör att du är fastlåst i dem och dessutom i en lite besvärlig ställning, när du inte har på dig skidorna. Det ökar risken för tryck och besvär på ställen som endast skidstrumpor kan avhjälpa.

När du ska hitta skidstrumpor till dina barn så är det viktigaste att de är tillräckligt långa, så de går upp över stövelkanten. Det är också viktigt att de är i ett mjukt material, som inte irriterar huden.
Skidstrumpor ska ha en god svettransporterande effekt, så de kan leda bort värme från fötterna.

Precis som många andra skidkläder så finns strumporna till dina barn i olika tjocklekar och material. Det kan också vara skillnad på hur varma skidsockorna är, så du alltd kan hitta några strumpor som passar till vädret.