Skidbyxor

Viser 1 til 6 (af i alt 6 produkter)

Fri frakt
Material: 100% polyamid. 100% vind- och vattentät. Justerbara fotstroppar. Reflexer. Justerbara stroppar. God rörelsefrihet. Didriksons | Varunummer: ODS60971
Spara 11 %
Vind- och vattentäta skidbyxor från Didriksons till barn. Modellen är tillverkad i ett andningsbart material, med tejpade sommar och PFC-fri vattenavvisning. Skidbyxorna kan justeras och sätts fast i ... Didriksons | Varunummer: 501475-039-X
Erbjudandet går ut: 28/07-2019 00:00
Förr: 605:-
539:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Spara 11 %
Sköna skidbyxor till barn från Didriksons. Dessa skidbyxor är perfekta till utflykter, utomhuslek under vinterperioden eller bara till skidsemestern. Skidbyxorna är både vind- och vattentäta, tillverk... Didriksons | Varunummer: 501475-070-X
Erbjudandet går ut: 28/07-2019 00:00
Förr: 605:-
539:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 6 (af i alt 6 produkter)

Skidbyxor till dina barn, så de kan hålla värmen

Om du ska ha med familjen ut och åka skidor så ska dina barn självklart ha ett par bra skidbyxor på sig, så de kan hålla värmen under turen. Barn älskar oftast att leka i snön och tycker därför att det kan vara riktigt kul att tumla runt i snön hela dagen. Det är viktigt att skidbyxorna både andas och är vattentäta, så de kan göra sig av med svett när de blir varma och inte blir fuktiga under alla ytterplagg och samtidigt är vattentäta, så barnen inte blir blöta när de sitter eller kravlar runt i snön.

Skidbyxor till barn ska ha en mycket bra isoleringsförmåga men ska fortfarande vara lätta och rörelsevänliga så barnen inte får det svårt att röra sig i de varma byxorna.
Om dina barns skidbyxor är ordentligt isolerande så kan det räcka med ett, skönt set skidunderkläder under, så de inte behöver en massa lager med kläder som kan irritera under skydbyxorna.

Speciellt om dina barn är nybörjare på skidor så är det särskilt viktigt att barnens skudbyxor är vattentäta, eftersom en stor del av semestern kan spenderas med rumpan i snön istället för att de står upp på skidorna eller snowboarden.
Sen har vi det där med hängslen: vi rekommenderar oftast att barn får skidbyxor med hängslen, eftersom de, som tidigare nämnts, kan riskera att vara mycket nere i snön och de många små fallen eller de vilda lekarna kan leda till snö innanför tröjan. Om dina barn har skidbyxor med hängslen, så kan du vara säker på att det är tätare i övergången mellan jacka och byxor. Samtidigt så går de oftast högre upp, så snön inte kommer in så lätt och gör skidunderkläderna våta.