Overaller

Viser 1 til 7 (af i alt 7 produkter)

Spara 20 %
Fri frakt
Kvalitets-overall från Didriksons. Denna modell heter Björnen och är en enfärgad overall till barn. Overallen håller dina barn varma och torra i både snö och slask, eftersom den är vattentät samt i et... Didriksons | Varunummer: 501452-039-X
Erbjudandet går ut: 28/07-2019 00:00
Förr: 1 009:-
809:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Fri frakt
Denna overall från Isbjörn gör att ditt barn kan leka utomhus i det våta och kalla vintervädret i många timmar, utan att bli våt eller kall! Penguin Winter Overall är nämligen ordentligt fodrad och ut... Isbjörn | Varunummer: ODSX149444
2 425:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 7 (af i alt 7 produkter)

En overall till dina barn – och de kan ge sig ut i allt slags väder

En overall är alltid bra att ha. Den är enkel att få på, den är varm och man får inte så lätt varken lera eller snö innanför kläderna. Om du har en overall till dina barn, av god kvalitet, så kan du utan problem skicka ut dem i regn och snö och veta att de förmodligen kommer tillbaka torra.
En bra overall ska inte bara vara isolerande och varm, utan den ska även vara vattentät och slittålig.

När barnet känner sig ordentligt påklätt så vältrar de sig gärna runt på marken, vilket kan resultera i våta och mycket smutsiga overaller. En overall blir utsatt för hårt slitage, så för att inte behöva köpa overaller allt för ofta, så kan det vara värt att skaffa en overall från producenter med stor erfarenhet av utomhuskläder.

För att dina barn verkligen ska ha glädje av overallen, så är det viktigt att den är enkel att röra sig i och inte ha en konstig form eller sömmar som kan störa när de leker.

Vi har hos Atredo ett brett utbud av bra kvalitets-overaller och alltid till ett bra pris. När du köper utomhuskläder hos oss så kan du vara säker på att dina barn är ordentligt påklädda, oavsett väder.