Fleecetröjor

Viser 1 til 14 (af i alt 14 produkter)

Spara 29 %
Skön barn-fleecejacka med hög krage och avtagbar luva. Den kan användas för sig eller som ett extra lager under regnkläderna. Tröjan har två bra fickor, ett blixtlås fram och en insida av mjukt, borst... Didriksons | Varunummer: 501350-060-X
Erbjudandet går ut: 28/07-2019 00:00
Förr: 379:-
269:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 14 (af i alt 14 produkter)

Hitta sköna fleecetröjor till dina barn här

Fleecetröjor är mycket sköna att ha på, speciellt på grund av det mjuka materialet. Det är en jacka/tröja som kan användas året runt och som passar både som ytterplagg men även som mellanlager under din vatten- och vindtäta jacka.

Om du har en fleecetröja till dina barn så har du alltid en skön och varm tröja att ta på dem när det blir lite kyligt. En fleecetröja till barn tar inte så mycket plats och är därför enkel att ha med.

Fleecetröjor finns i många olika färger, så det finns något för alla smaker.
Utöver detta så finns det olika tjocklekar på fleecetröjor, som värmer mer eller mindre allt efter vilken variant du väljer. Om dina barn ska använda fleecetröjan under t.ex. en regnjacka så är det bra om den inte är allt för tjock, eftersom det är enklare att få på en jacka över om fleecetröjan sitter nära kroppen.
Om dina barn däremot ska använda fleecen som ytterplagg så kan det vara bra om tröjan är kraftigare, så den är mer motståndskraftig mot väder och vind.  

Fleece är inte bara ett otroligt lätt och mjukt material utan det har också en bra andningsförmåga, som gör att dina barn kan vara aktiva i sina fleecetröjor.