Byxor & Shorts

Viser 1 til 4 (af i alt 4 produkter)

Lynx Microfleece Byxor är ett par otroligt allsidiga fleece-byxor i varma och mjuka material. Byxorna är mycket töjbara och otroligt mjuka, framställda av återanvänt polyester. Fleecebyxorna är suver... Isbjörn | Varunummer: ODSX129122
405:-
Lägg till i korgen Bästa pris-garanti - hittat billigare?
Viser 1 til 4 (af i alt 4 produkter)

Sköna utomhusbyxor och shorts till dina barn

Om dina barn ska vara ordentligt klädd när de ska ut och leka, på utflykt med dagis eller skolan, så är det alltid bra att ta på dem ett par byxor som kan hålla till lite allt möjligt.
Byxor och shorts till dina barn som ska användas till det aktiva utomhuslivet ska vara bekväma att ha på, så barnen får en stor rörelsefrihet och känner sig bekväma i dem.  

Outdoor-byxor till barn ska ha minst lika hög kvalitet som dem till vuxna. Barn leker både mer och vildare än de flesta vuxna och många barn bryr sig inte om hål på knäna och liknande. De tänker bara på att ha det kul. Det är därför värt att välja de märken som har specialiserat sig på kläder till utomhusaktiviteter, eftersom de under flera år har skaffat sig erfarenheter runt hållbarhet och kvalitet, som lever upp till de höga krav som ställs på deras kläder.