Fraktfritt vid SEK 599,00
Prismatch
365 dagars returrätt
0410-35 01 88

Returvaror

Hos Atredo.se får du en förlängd returrätt som ger dig 365 dagars öppet köp.

Om du returnerar en vara är det mycket viktigt att du alltid anger ditt ordernummer och skriver vad du önskar göra med varan (få pengarna tillbaka, byta till annan storlek, reklamera fel eller liknande).

Vid reklamation ber vi dig att alltid kontakta oss innan du skickar en vara i retur.

Kontaktupplysningar
Tel: 0410 35 01 88
E-mail: info@atredo.se

Vi betalar tillbaka pengarna till det kort som användes vid köpet, om det är möjligt.
Observera: Returpaket som skickas utan utdelning eller som skickas mot postförskott mottas inte.

Returadress:
Atredo
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

Retur av varor

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp kan du naturligtvis returnera dina varor, förutsatt att detta sker inom 365 dagar från det att du mottog varan. Om du väljer att returnera en vara och skälet till returen inte är ett fel som har orsakats av Atredo, står du själv för omkostnaderna för försändelsen.

Produkten ska vara intakt och i oanvänt skick. Dessutom ska originalförpackningen skickas med utan att vara skadad. Vi betalar inte tillbaka pengarna för använda eller skadade varor.

Tänk på att vi inte tar emot returer av livsmedel, med tanke på livsmedelssäkerheten.

Ersättning

Om du vill ha pengarna tillbaka för din returnerade vara återbetalas pengarna alltid till det kort som du använde då du betalade, om det är möjligt. Om det inte är möjligt kommer du att bli kontaktad angående ditt kontonummer.

Du får tillbaka varans belopp. Om hela ordern returneras får du även tillbaka den ursprungliga fraktkostnaden. Om du till exempel handlar för 350 SEK inklusive en fraktkostnad på 50 SEK återbetalar vi hela beloppet, alltså 350 SEK. Tänk på att fraktkostnaden endast återbetalas om hela ordern annulleras.

Du kan även ångra köpet genom att vägra att ta emot varan.

Byte

Du kan byta en vara som du har fått i fel modell, färg eller storlek. Du returnerar helt enkelt varan/varorna som du önskar byta. Kom ihåg att skriva storlek eller varunummer på den vara som du önskar byta till.

När du önskar byta till en dyrare vara ska du först returnera den köpta varan och lägga en ny order på den vara som du önskar. Vi betalar tillbaka pengarna för din returnerade vara så snart vi har mottagit den. Vi kan av säkerhetsskäl inte dra extra belopp från ditt betalkort.

Reklamation

Om din vara är defekt eller om du har en annan typ av reklamation så ber vi dig att alltid kontaka oss, innan du skickar varan i retur. Vi betalar för utgiften för din fraktkostnad. Om du kontaktar oss innan du skickar produkten så får du en returfraktsedel av oss, så du slipper utgiften. Vi återbetalar inte för emballage. Kom ihåg att alltid spara kvittot för försändelsekostnader.

Villkor för retur av varor

Ångerrätten kan endast utnyttjas om varan returneras i väsentligen samma skick och mängd. Ångerrätten bortfaller därför om du använder varan på ett sätt som helt uppenbart försämrar varans säljvärde väsentligen.

Vid köp av exempelvis cyklar och batterier är det ursprungliga emballaget alltid en väsentlig del av varans värde. Emballaget ska därför alltid returneras tillsammans med varan för att ångerrätten ska gälla.

Ångerfrist

Vi erbjuder 365 dagars returrätt för alla privatpersoner!

Instruktioner för retur

Skicka varan till följande adress:

Atredo
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
E-mail: info@atredo.se

Du bör spara kvitto på returförsändelsen som bevis.

Postförskott, paket som skickas rekommenderat och paket utan utdelning

Varor som returneras till Atredo mot postförskott kommer inte att tas emot.
Paket som skickas utan utdelning kommer inte att hämtas.
Paket som skickas rekommenderat mottas, men utgifter i samband med detta täcks inte.
Atredo ApS ersätter allmänna kostnader för försändelser, men inte kostnader för brev som skickas rekommenderat, paket med försäkring och liknande tilläggsavgifter.

Fraktkostnader vid retur
Utgifterna vid retur betalas av kunden, förutom om returen beror på ett fel från Atredo:s sida.

Returvaror som inte är reklamationsberättigade
Om du har returnerat en vara för byte eller för att få pengarna tillbaka och vi anser att varan är använd, kan vi inte ta den i retur. Kläder ska provas när du inte är svettig, luktar parfym osv. Här står du själv för fraktkostnaden tillbaka till dig, i första hand enligt vår prislista för frakt.

Om du efter 8 dagar inte har följt våra anvisningar kommer fraktkostnaderna att följa Post Danmarks prislistor, och du kommer att debiteras 125 SEK per påbörjad vecka för förvaring av varan.