RETURVAROR

Hos Atredo.se får du en förlängd returrätt som ger dig 365 dagars öppet köp.

Om du returnerar en vara är det mycket viktigt att du alltid anger ditt ordernummer och skriver vad du önskar göra med varan (få pengarna tillbaka, byta till annan storlek, reklamera fel eller liknande).

Här kan du köpa en retursedel

Vid defekt vara ber vi dig att alltid kontakta oss innan du skickar en vara i retur.

Kontaktupplysningar
Tel: 0410-35 01 88
E-mail: info@atredo.se

Vi betalar tillbaka pengarna till det kort som användes vid köpet, om det är möjligt, eller till ditt Klarna-konto.
Observera: Returpaket som skickas till utlämningsställe eller som skickas mot postförskott mottages inte.

Returadress:
Atredo.se
Genvägen 1
231 62 Trelleborg

RETUR AV VAROR

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp kan du naturligtvis returnera dina varor, förutsatt att detta sker inom 365 dagar från det att du mottog varan. Om du väljer att returnera en vara och skälet till returen inte är ett fel som har orsakats av Atredo, står du själv för omkostnaderna för försändelsen.

Produkten ska vara intakt och i oanvänt skick. Dessutom ska originalförpackningen skickas med utan att vara skadad. Vi betalar inte tillbaka pengarna för använda eller skadade varor.

Tänk på att vi inte tar emot returer av livsmedel, på grund av livsmedelssäkerheten.

ERSÄTTNING

Om du vill ha pengarna tillbaka för din returnerade vara återbetalas pengarna alltid till det kort som du använde då du betalade, om det är möjligt. Om det inte är möjligt kommer du att bli kontaktad angående ditt kontonummer. Om du har betalt via Klarna, så återbetalar vi till ditt Klarna-konto.

Du får tillbaka varans belopp. Om hela ordern returneras får du även tillbaka den ursprungliga fraktkostnaden. Om du till exempel handlar för 350 SEK inklusive en fraktkostnad på 50 SEK återbetalar vi hela beloppet, alltså 350 SEK. Tänk på att fraktkostnaden endast återbetalas om hela ordern annulleras.

Du kan även ångra köpet genom att inte hämta ut varan.

BYTE

Du kan byta en vara som du har fått mot en annan modell, färg eller storlek. Du returnerar helt enkelt varan/varorna som du önskar byta. Kom ihåg att skriva storlek eller varunummer på den vara som du önskar byta till.

När du vill byta mot en dyrare vara ska du först returnera den köpta varan och lägga en ny order på den vara som du önskar. Vi betalar tillbaka pengarna för din returnerade vara så snart vi har mottagit den. Vi kan av säkerhetsskäl inte dra extra belopp från ditt betalkort.

REKLAMATION

Om din vara är defekt eller om du har en annan typ av reklamation så ber vi dig att alltid kontaka oss, innan du skickar varan i retur. Vi betalar för utgiften för din fraktkostnad. Om du kontaktar oss innan du skickar produkten så får du en returfraktsedel av oss, så du slipper utgiften. Vi återbetalar inte för emballage. Kom ihåg att alltid spara kvittot för försändelsekostnader.

Hövding 2+3

Vid reklamation av Hövding 2 och Hövding 3 ska du fylla i ett reklamationsformulär. Skicka in detta formulär till oss och vänta på svar. Formuläret kan hämtas här: Hövding reklamationsformulär
Vi har samlat några av de vanligaste frågorna om Hövding 3. Du hittar dem här: Har du problem med din Hövding 3?

VILLKOR FÖR RETUR AV VAROR

Ångerrätten kan endast utnyttjas om varan returneras i samma skick och mängd. Ångerrätten bortfaller därför om du använder varan på ett sätt som helt uppenbart försämrar varans säljvärde väsentligen.

Vid köp av exempelvis cyklar och batterier är det ursprungliga emballaget alltid en väsentlig del av varans värde. Emballaget ska därför alltid returneras tillsammans med varan för att ångerrätten ska gälla.

ÅNGERRÄTT

Vi erbjuder 365 dagars returrätt för alla privatpersoner!

INSTRUKTIONER FÖR RETUR

Skicka varan till följande adress:

Atredo
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
E-mail: info@atredo.se

Du bör spara kvitto på returförsändelsen som bevis.

Postförskott, paket som skickas rekommenderat och paket till utlämningsställe

Varor som returneras till Atredo mot postförskott kommer inte att tas emot.
Paket som skickas till utlämningsställe kommer inte att hämtas ut.
Paket som skickas rekommenderat mottages, men utgifter i samband med detta täcks inte.
Atredo.se ersätter allmänna kostnader för försändelser, men inte kostnader för brev som skickas rekommenderat, paket med försäkring och liknande tilläggsavgifter.

FRAKTKOSTNADER VID RETUR

Utgifterna vid retur betalas av kunden, förutom om returen beror på ett fel från Atredos sida.

RETURVAROR SOM INTE ÄR REKLAMATIONSBERÄTTIGADE

Om du har returnerat en vara för att byta eller för att få pengarna tillbaka och vi anser att varan är använd, kan vi inte ta den i retur. Kläder ska provas när du inte är svettig, luktar parfym osv. Här står du själv för fraktkostnaden tillbaka till dig.