Detta multiverktyg från Trespass har 10 funktioner och är perfekt till utomhus-människan. Gazonty är ett multitool med tänger, en fil, rak skruvmejsel, konservöppnare, kniv, Philips skruvmejsel …
Läs mer
Erbjudandet går ut 2020-05-31
Förr 215,00
SEK 184,50
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Detta multiverktyg från Trespass har 10 funktioner och är perfekt till utomhus-människan. Gazonty är ett multitool med tänger, en fil, rak skruvmejsel, konservöppnare, kniv, Philips skruvmejsel och en fiskekniv med linjal.

Användning
Oavsett om du ska fiska, öppna flaskor och konserver eller om det ska sågas eller skruvas, kan du använda detta fantastiska verktyg från Trespass. Gazonty är det perfekta redskapet till camparen, som man inte kan vara utan.

Specifikationer

  • Färg: Röd
  • Material: Rostfritt stål och aluminium
  • Mått: 100 x 46 x 22 mm.
  • 10 funktioner: Tänger, fil, rak skruvmejsel, konservöppnare, lirk, träsåg, flasköppnare, kniv, Phillips skruvdragare och fiskkniv med linjal
  • Polyester-påse

Kvalitetsnivå
Gazonty är framställt i rostfritt stål och aluminium. Det är därför ett mycket hållbart verktyg. Med sin perfekta storlek och medföljande polyester-påse är verktyget enkelt att förvara och tar inte mycket plats i en ryggsäck.

EAN: 5045274268584

No reviews for this item.