Code Techlace från Giro är designad för att köra genom hårdaste terrängar och klimat och erbjuder fortfarande användaren en hög komfort och funktionalitet. Överst på cykelsko är fodrad med Giros Evofiber-material som komplet…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Code Techlace från Giro är designad för att köra genom hårdaste terrängar och klimat och erbjuder fortfarande användaren en hög komfort och funktionalitet. Överst på cykelsko är fodrad med Giros Evofiber-material som kompletterar Supernatural fit-kit med perfekt passform och stöd för svansen. Yttersula är gjord av Easton EC70 kol, vilket ger en extremt professionell styvhet. Solen är avslutad med en gjuten och tuff Vibram gummisula, som ger skydd och grepp när du kör på branta och tuffa terrängen. Code Techlace är revolutionerande med sitt låssystem som ersätter tidigare snörtekniker. Detta gör att du kan "måla" skon ordentligt på foten och ger samma densitet över skon. Med en Boa L6-ratten kan du justera denna täthet med intervaller på bara 1 mm. Detta ger en snabb, exakt och intuitiv justering av skon.

Ansökan
Code Techlace från Giro är designad för att ge komfort och funktionalitet i även den hårdaste terrängen genom att ha en otroligt hållbar och mångsidig cykelsko. Cykelskoarna är mycket enkla att använda eftersom de kan justeras ner till millimeter. Detta säkerställer att skorna sitter exakt som de borde och nästan målade till foten. Denna utmärkta täthet tillsammans med viss lätthet märker du knappast att du bär skon.

Specifikationer

  • Revolutionerande Techlace-system
  • Hög effektöverföring
  • Spetsstängning och Boa L6
  • Snabb och intuitiv justering i tri på 1 mm
  • Ökad hållbarhet
  • Topp i Evofiber
  • Super naturligt Fit-kit
  • Yttersula i Easton EC70 kol
  • Hårdgjuten Vibram gummisula
  • Vikt: 345 gram (storlek 42) per sko.

kvalitetsnivå
Giro producerar några av marknadens bästa produkter för priset, vilket har gjort dem till en dominerande faktor på marknaden. Företaget åtnjuter stor respekt i cykelmiljön där de tillverkar cykeltillbehör för både amatörer och proffs. Giro fokuserar på komfort, funktionalitet och innovation, där de alltid använder den senaste tekniken och materialen.

Underhåll
Cykelskorna har en innersula som kan tas bort och tvättas. Vi rekommenderar att du rengör cykelskorna med en fuktig trasa för bästa resultat. Dessutom bör man vara noga med att rengöra skorna omedelbart efter att de utsatts för smuts och smuts.

Guide storlek guide

CENTIMETER EU
25 39-40
26 40,5 - 41
26,5 41,5
27 42 - 42,5
27,5 43
28 43,5 - 44
28,5 44,5
29 45 - 45,5
29,5 46
30 46,5 - 47
30,5 47,5
31 48
31,5 49
32 50

Available variants:

41, 42Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
Inga recensioner för denna produkt.