Giro Chronicle Mips blev vinnaren av MTB-priset 2016, och detta är inte en slump. Cykelhjälmen sätter en hög standard för din nästa cykelhjälm och kommer inte att göra dig besviken. Cykelhjälmen är konstruerad i en mögelkons…
Läs mer
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Varan är fraktfri Gratis frakt från 599
'

Giro Chronicle Mips blev vinnaren av MTB-priset 2016, och detta är inte en slump. Cykelhjälmen sätter en hög standard för din nästa cykelhjälm och kommer inte att göra dig besviken. Cykelhjälmen är konstruerad i en mögelkonstruktion som formar inre och yttre skal tillsammans. I en kompakt design där hjälmen i olika storlekar sitter nära ditt huvud skapar Chronicle Mips en hög säkerhetsnivå för ditt huvud. Denna säkerhet ses i den integrerade MIPS-tekniken som skyddar huvudet från vridning och chock vid hårda kraschar. Cykelhjälmen blir lätt att justera eftersom den kan justeras i storlek och vertikal position med det smarta Roc Loc-justeringssystemet. Detta garanterar snabb och intuitiv justering med hjälp av en urtavla i nacken. När du köper hjälmen har du breda alternativ för att justera visiret med POV Plus, vilket ger optimal komfort. Hjälmen ger också hög ventilation med Coolmax-kuddar och 14 ventilationskanaler så att huvudet kan förbli tempererat.

Ansökan
Chronicle Mips från Giro erbjuder hög säkerhet och komfort i designen av denna cykelhjälm. Hjälmen ger allt du behöver när det gäller smuts, XC och MTB. Cykelhjälmen är enkel att använda eftersom du enkelt och smart kan justera de olika storlekarna med Roc Loc 5-justeringssystemet. Hjälmen passar alltid perfekt så att du kan känna dig trygg och säker under körning. Hjälmens visir är också mycket justerbar och kan därför ge många alternativ för glasögon.

Specifikationer

  • Färg: Matt valnöt
  • Åldersintervall: Vuxen
  • Inre omkrets: 51-55 cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
  • Godkännanden: CE EN 1078 och CPSC
  • Inbyggd POV Plus TM -skärm / -lock som är överens
  • Fullt gjutet polykarbonatskal med EPS-liner
  • Integrerad MIPS- teknik
  • Coolmax kuddar
  • Roc Loc® 5 justeringssystem
  • 14 ventilationskanaler för vindtunnlar

kvalitetsnivå
Giro levererar alltid de bästa produkterna till priset och är mycket känd för sin design i relation till cykelutrustning. Detta har gjort dem till en dominerande faktor på marknaden, där både amatörer och yrkesverksamma drar nytta av sina varor. Varumärken använder alltid de senaste robusta materialen och teknologierna, så att kunden kan vara säker på en kvalitetsprodukt.

Underhåll
Denna Giro cykelhjälm kräver inte mycket underhåll, men kan dra nytta av en fuktig trasa för smuts och skräp.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
No reviews for this item.