Prisbelönad och mycket mångsidig Girohjälm som sätter dagordningen för enkel och säker körning på din MTB. Cykelhjälmen är tillverkad i en kompakt design, med hjälmen sitter mycket nära huvudet. Detta ger hög säkerhet efters…
Läs mer
På lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Frakt fra SEK 95 Frakt från SEK 69
'

Prisbelönad och mycket mångsidig Girohjälm som sätter dagordningen för enkel och säker körning på din MTB. Cykelhjälmen är tillverkad i en kompakt design, med hjälmen sitter mycket nära huvudet. Detta ger hög säkerhet eftersom det finns en begränsad spridning i huvudomkretsen. Denna hjälm är utvecklad med MIPS-teknik som skyddar huvudet under alla styrningar, håller det stabilt och inte vridet. Roc Loc 5-justeringssystemet garanterar enkel och intuitiv justering av storlek, både perimeter och vertikal position. Hjälmen är också designad med POV Plus TM, som ger breda alternativ för att justera visiret. Detta gör att du kan placera dina glasögon på framsidan av hjälmen. Cykelhjälmen är också tillverkad med Coolmax-kuddar, som ger hög ventilation längs vägen med de 14 ventilationskanalerna.

Ansökan
Chronicle MIPS från Giro sätter höga standarder för din nästa cykelhjälm eftersom den ger allt du behöver när det gäller antingen smuts, XC eller mountainbike. Cykelhjälmen är enkel att använda eftersom den kan justeras med det smarta Roc Loc 5-justeringssystemet. På så sätt kommer hjälmen alltid att sitta ordentligt på huvudet och du kan känna dig extra säker. Visiret på cykelhjälmen erbjuder också mångsidiga alternativ för glasögon.

Specifikationer

  • Färg: Matblå
  • Åldersintervall: Vuxen
  • Inre omkrets: 51-55 cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
  • Godkännanden: CE EN 1078 och CPSC
  • Inbyggd POV Plus TM -skärm / -lock som är överens
  • Fullt gjutet polykarbonatskal med EPS-liner
  • Integrerad MIPS-teknik
  • Coolmax kuddar
  • Roc Loc® 5 justeringssystem
  • 14 ventilationskanaler för vindtunnlar

kvalitetsnivå
Giro är känd för att göra kvalitetsprodukter som hjälper till att höja nivån för den vanliga användaren. Företaget har många års erfarenhet av att utveckla produkter för amatörer såväl som proffs. Här har de kunnat erbjuda bästa komfort och funktionalitet. Kunden kan därför vara säker när han köper produkter från Giro.

Underhåll
Giro-cykelhjälmen kräver inget underhåll, men kan torka av med en våt trasa.Denna text har översatts automatiskt. Ny och bättre text kommer.
No reviews for this item.