Detta Poncho-cover från Quad Lock skyddar din iPhone 5 eller SE mot vatten och lerstänk om du har mobilen monterad på ditt cykelstyre med en av Quad Locks mobilhållare. Det transparenta skalet täcker din mobils framsida men f…
Läs mer
Förr 275,00
SEK 166,25
I lager
Vi skickar idag* Beställ innan kl. 14.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alla varor
Gratis frakt från 599,- Gratis frakt*
vid 599 SEK
'

Detta Poncho-cover från Quad Lock skyddar din iPhone 5 eller SE mot vatten och lerstänk om du har mobilen monterad på ditt cykelstyre med en av Quad Locks mobilhållare. Det transparenta skalet täcker din mobils framsida men förhindrar dig inte att använda mobilen som vanligt.

Användning
Quad Locks Poncho-cover passar tillsammans med företagets vanliga Quad Lock-skal. Poncho-skyddet är designat för att skydda din mobil när du t.ex. kör på mountainbike och stänk från lera och vatten träffar din mobil. Med skalet kan du ha din mobil monterad på ditt cykelstyre i en av Quad Locks mobilhållare. Skalet är designat så du kan använda mobilen med det monterat men du ska vara uppmärksam på att mobiler med tjockt skärmskydd (t.ex. pansarglas) kan ha svårt att registrera fingertryck genom Poncho-skyddet. När du inte behöver skalet är det lätt att ta av och du kan utan problem förvara det löst i din ficka.

Specifikationer

  • Quad Lock Poncho cover till iPhone 5/SE
  • Färg: Transparent
  • Material: TPU

Kvalitetsnivå
Detta cover ger din mobil ett bra skydd mot lera och vatten, när du t.ex. kör mountainbike. Skalet ger samtidigt ett extra lager skydd mot stötar.

Underhåll
Skalet kräver inget särskilt underhåll. Du kan torka av det med en urvriden trasa, om det blir smutsigt eller dammigt. Det blir inte skadat av att transporteras löst i din ficka.

EAN: 9348943001014

Inga recensioner för denna produkt.